The Weeknd - H&M pavasara kolekcijas seja

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no pasaulē slavenākajiem māksliniekiem The Weeknd izvēlējies sev pamatlietu garderobi no H&M jaunās pavasara kolekcijas. Kampaņas video tiek akcentēts The Weeknd redzējums par to, kas viņam ir būtisks. Tā ir patiesa saruna, kurā mākslinieks atklāj savus iedvesmas avotus: mūzikas radīšanas procesu un Losandželosas pilsētu kā svarīgu elementu.

Kolekcijā tiek kombinēti darba apģērba un ielu modes silueti kopā ar izteiktiem piegriezumiem, savienojot sezonas vīriešu modes galvenos akcentus. Kolekcija būs pieejama katrā H&M veikalā, kurā atrodama vīriešu kolekcija, kā arī tiešsaistē no 2.marta.

«Kad izvēlējos lietas kampaņai «Spring Icons Selected by The Weeknd», es domāju par to, kā vīrieši ģērbjas mūsdienās. Ir jāatrod pareizais līdzsvars starp klasisko un ikdienas apģērbu, ieskaitot visas nepieciešamās detaļas,» stāsta Ābels Tesfejs jeb The Weeknd.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu