Janvārī kopumā visvairāk skatītais TV kanāls Latvijā bija LTV1

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Janvārī Latvijā visvairāk skatītākais televīzijas (TV) kanāls, iekļaujot arī TV skatīšanos ar nobīdi laikā, bija LTV1, kam veltīti 10,3% no kopējā TV skatīšanās laika, liecina pētījumu kompānijas «Kantar TNS» apkopotie dati.

Otrs skatītākais kanāls bija TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 10%. Savukārt trešais skatītākais kanāls - PBK, kura skatīšanās laika daļa bija 9%.

Kanālam LNT veltīti 7,5%, kanālam «NTV Mir Baltic» - 7,4%, kanālam «RTR Planeta Baltija» - 6,8% un kanālam 3+ veltīti 3,4%. Kanālu LTV7 un «REN TV Baltic» katra skatīšanās laika daļa bija 2,9%, kanāla TV6 skatīšanās laika daļa janvārī bija 2,7%, bet kanāla «RīgaTV 24» skatīšanās laika daļa bija 1,5%. Savukārt kanālam TNT janvārī veltīti 1,2% no kopējā TV skatīšanās laika, «Kanālam 2» - 1%, kanālam STV - 0,9%, kanālam «Nickelodeon» - 0,8%, kanālam «CTC Baltija» - 0,7%, bet kanāliem «360TV», «Fox», «Kidzone TV» un «Re:TV» katram 0,6% no kopējā TV skatīšanās laika.

«Kantar TNS» Reklāmu reģistra vecākais klientu vadītājs Oskars Rumpēters norādīja, ka lielākais skatīšanās laika daļas pieaugums, salīdzinot ar pagājušā gada decembri, bija kanālam «RTR Planeta Baltija», kura skatīšanās laika daļa pieaug katru mēnesi kopš atgriešanās ēterā oktobrī. Savukārt skatīšanās ar nobīdi laikā lielāko pieaugumu janvārī devusi kanāliem TV3, LTV1, «NTV Mir Baltic» un PBK.

Skatītākā programma janvārī bija kopumā bija «Bez Tabu. Gada balvas pasniegšanas ceremonija» kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 9,9% jeb 190 300 Latvijas iedzīvotāju, kuri vecāki par četriem gadiem. Programmu topa otrajā vietā ierindojās raidījums «Nekā Personīga» kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 9% jeb 172 200 Latvijas iedzīvotāju. Savukārt trešajā vietā ierindojās «TV3 Laika ziņas (Svētdienā)» kanālā TV3, kuras vēroja vidēji 9% jeb 172 000 Latvijas iedzīvotāju, kuri vecāki par četriem gadiem.

Jau vēstīts, ka janvārī skatītākais TV kanāls, ņemot vērā tikai lineārās TV skatīšanās laika daļu, bija LTV1, kam veltīti 9,7% no kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais kanāls 2017.gada janvārī bija TV3, kam veltīti 8,9% no visa TV skatīšanās laika, savukārt trešais skatītākais kanāls bija PBK ar skatīšanās laika daļu 8,4%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu