Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti desmit ugunsgrēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti desmit ugunsgrēki, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā operatīvā informācija.

Vakar VUGD saņēma izsaukumu uz Vērenes ielu Koknesē, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāvu dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēka deg ar atklātu liesmu 90 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 55 gadus vecs vīrietis, kurš bija guvis apdegumus un pirms VUGD ierašanās nodots mediķiem.

Tāpat vakar saņemts izsaukums uz Lubānas ielu Varakļānos, kur dega dzīvojamā māja. Ugunsdzēsēji noskaidroja, ka gāzes eksplozijas rezultātā notikusi aizdegšanās un 60 kvadrātmetru platībā deg vienstāvu koka dzīvojamās māja.

Ugunsgrēkā apmēram 75 gadus veca sieviete un 46 gadus vīrietis, kuri bija evakuējušies pirms VUGD ierašanās un nodoti mediķiem.

Tāpat glābēji vakar devās uz Akmeņu ielu Rēzeknē, kur vienstāvu dzīvojamā mājā dega grīda. No piedūmotajām telpām tika izglābts apmēram 58 gadus vecs vīrietis, kurš bija saindējies ar dūmiem.

Rīgā vakar reģistrēti trīs ugunsgrēki, citās pilsētās - divi, bet Latvijas novados - vēl pieci.

Tāpat VUGD darbinieki vakar veikuši 13 glābšanas darbus, bet četri izsaukumi izrādījušies maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu