No SIA «Pietiek.lv» valdes izstājusies žurnāliste Agnese Margēviča

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

SIA «Pietiek.lv», kam pieder portāls «pietiek.com», valdē notikušas izmaiņas, liecina informācija «Firmas.lv».

No «Pietiek.lv» valdes izstājusies tās līdzšinējā valdes locekle un kompānijas līdzīpašniece Agnese Margēviča. Viņa «Pietiek.lv» valdes locekļa amatā bija no 2010.gada 25.oktobra līdz šodienai. Valdē darbu turpina tās priekšsēdētājs, žurnālists Lato Lapsa.

«Pietiek.lv» līdzīpašniece, žurnāliste Baiba Rulle paskaidroja, ka izmaiņas valdē veiktas saistībā ar normatīvo aktu prasībām attiecībā uz mikrouzņēmuma nodokļa režīmā strādājošiem uzņēmumiem, taču plašākus paskaidrojumus nesniedza.

Viņa norādīja, ka «Pietiek.lv» valdē turpmāk strādās tikai tās priekšsēdētājs Lato Lapsa. Margēviča saglabā «Pietiek.lv» līdzīpašnieces statusu. Lapsa «Pietiek.lv» valdes priekšsēdētāja amatu ieņem kopš 2014.gada, kad viņš tajā nomainīja Rulli.

Lapsa aģentūrai LETA skaidroja, ka izmaiņas valdē notikušas saistībā ar mikrouzņēmuma nodokļa režīma iepriekš plānotajām izmaiņām, kuru sākotnējā iecere bija atsevišķi izdalīt valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas. «Pietiek.lv» nolēma, ka izdevīgāk ir samazināt valdes locekļu skaitu, lai nebūtu jāmaksā VSAOI par diviem valdes locekļiem. Lai arī Saeima nolēma pagaidām atteikties no ieceres par minimālām sociālām iemaksām, izmaiņas kompānijas valdē jau bija aizsāktas, tāpēc valdes locekļu skaits tika samazināts.

Lapsa norādīja, ka citas izmaiņas kompānijas darbībā nav plānotas.

«Pietiek.lv» ir reģistrēts 2010.gadā un tā pamatkapitāls ir 2940 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Lato Lapsa (30%), Agnese Margēviča (30%) un Baiba Rulle (40%). 2015.gadā uzņēmums strādāja ar 27 178 eiro apgrozījumu un 10 491 peļņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu