Apbalvoti iedvesmojošākie latviešu zīmoli!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rudīte Stiebre

Kanāla RīgaTV 24 raidījums, noslēdzot sezonu, apbalvojis progresīvākos, inovatīvākos un iedvesmojošākos latviešu zīmolu autorus.

Pasākums «Tete-a-Tete ar Rīgu GADA ZĪMOLS 2016» norisinājās atjaunotajā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā, pulcējot 20 talantīgus jaunos uzņēmējus, starp tiem bija redzami tādi zīmoli kā Elīna Dobele, SAZ, Ecattus, ArtJam, Peša Customs, Liene Zeiliša, Piku.lv, Draugs alfabēts un citi.

Gada garumā katrs no nominantiem bija viesojies raidījumā, daloties ar savu iedvesmas un veiksmes stāstu. Gada veikumu vērtēja 7 jomas profesionāļi:

  • Inese Baranovska - Latvijas Dekoratīvā mākslas un dizaina muzeja departamenta vadītāja;
  • Aigars Bikše - tēlnieks, Latvijas Mākslas akadēmijas profesors;
  • Mikus Losāns – Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubatora vadītājs;
  • Bruno Birmanis - modes mākslinieks, dizainers;
  • Indra Salceviča - modes dizainere;
  • Dita Danosa - Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja, konceptveikala «Taste Latvia» vadītāja;
  • Elīza Ceske-Feldmane - konceptveikala «Paviljons» līdzīpašniece.

Raidījuma vadītāja Lelde Lietaviete izteica lielu gandarījumu par zīmolu uzcītību un neatlaidību: «Latvija ir valsts, kurā ir daudz kreatīvu un iniciatīvas bagātu cilvēku, un man ir bijis tas prieks un gods iepazīstināt skatītājus ar vietējo uzņēmēju un pašmāju zīmolu iedvesmas stāstiem. Šo cilvēku neatlaidīgais gars un vēlme darīt ir apbrīnojama, es pat atļautos teikt, ka šie jaunie uzņēmēji, kuri meklē risinājumus pavisam ikdienišķās lietās un izmanto plašo izvēļu laikmetu sev par labu, ir paraugs citiem. Manuprāt, tas tiešām ir cienījami.»

Skatītāji apbalvošanas ceremoniju varēs vērot gada pēdējā dienā, 31. decembrī pulksten 22:00 kanālā RīgaTV 24 vai interneta platformā www.play24.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu