Vecmāmiņu mode atgriežas - lustras no pērlēm ir šā gada hits

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Daudziem lustras radīs ne pārāk pozitīvas emocijas - šis interjera priekšmets asociējas ar bezgaumīgi iekārtotiem vecmāmiņu dzīvokļiem. Taču arī lustras var būt visai šiks vai, tieši pretēji, bohēmisks dekors, kas izdaiļos gan bērnistabu, gan elegantu viesistabu. Pēdējā laikā modē ir nākušas lustras no koka pērlītēm, kas radīs bohēmisku noskaņu jebkurā telpā.

Lustras no koka pērlītēm ir kārtējais Viktorijas laikmeta mantojums, kas pēc simts un vairāk gadu pārtraukuma atgriezies interjera dizaina modē. Jāteic, ka lustras no koka pērlēm sniedz daudz miermīlīgāku un bohēmiskāku iespaidu nekā to māsas stikla un kristāla lustras, tāpēc tās iederēsies teju jebkurā mājvietā. Pērļu gaismeklis lieliski izskatīsies gan ieslēgts, gan izslēgts. Turklāt koka pērļu virtenes radīs savdabīgu gaismas spēli, kas tumšajā diennakts laikā telpā radīs romantisku gaisotni.

Pērļu lustrām ir pieejamas dažādas variācijas - vairāku krāsu spektrs, izmēri un pat dizains, tāpēc tās var pavisam vienkārši pielāgot katras mājas īpatnībām un interjeram.

Vēl viens pozitīvais aspekts - šāda veida lustras ir iespējams pagatavot pašam. Koka pērļu virtenes var likt lietā vecu un saplīsušu lustru labošanai un pārveidošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu