Kā izvēlēties atbilstošākās dāvanas: 4 zelta ieteikumi no Denim Dream

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strauji tuvojas gada skaistākie svētki – Ziemassvētki, kuros tā vien mīlam dāvāt prieku sev tuvākajiem. Nav arī noslēpums, ka bieži šī vēlme mūs iedzen nevajadzīgā stresā, līdz vairs nesaprotam, ko īsti vēlamies iegādāties dāvanai. Tāpēc piedāvājam iepazīties ar četriem ieteikumiem, kas šo procesu padarīs patīkamu! Lūk, Tava dāvanu pasaule!

Iesaka Denim Dream komanda

1. Saplāno laiku un izvēlies sev ērtāko iepirkšanās veidu!

Dāvanu iegāde steigā ir riskanta un bieži sagādā stresu, tāpēc noteikums numur viens būtu – saplānot un atvēlēt šai nodarbei laiku bez steigas.

Kad ir atradies laiks, seko noteikums numur divi: izvēlies savu iepirkšanās veidu. Vai tu dosies uz savu iemīļotāko tirdzniecības centra veikalu, vai dāvanas izvēlēsies interneta vidē, laiski saritinājusies mājas dīvānā. Katram veidam ir savas priekšrocības, piemēram,

veikaliem ir savs darba laiks, turpretī interneta vidē tu to vari darīt jebkurā brīdī.

Toties, ja dāvanu vēlies redzēt un paturēt rokās, tad ērtāk būs izvēlēties veikalā.

Katrā ziņā Denim Dream paver mums šos abus ceļus – varam doties uz kādu no Denim Dream tīkla divdesmit veikaliem un konsultēties ar profesionāliem pārdevējiem vai nesteidzīgi dāvanas pasūtīt Denim Dream e-veikalā (www.denimdream.com), kur nereti ir pieejamas arī preces, kuras tirdzniecībā veikalos nav, un ik dienu tiek piedāvātas atlaides!

Tava dāvanu pasaule: iepērcies šeit!

2. Dāvanu saraksts un domas par saviem tuvajiem

Pirms sākat šo burvīgo nodarbi – piemeklēt dāvanas, Denim Dream konsultanti iesaka tomēr uz piezīmju lapiņas ieskicēt aptuvenās vīzijas par to, ko vēlies dāvāt sev nozīmīgam cilvēkam. Tas ne vien tev sagādās patīkamas sajūtas, bet krietni palīdzēs ieekonomēt laiku, pērkot dāvanas. Denim Dream e-veikalā tas ir ērti, jo vari pakāpeniski veidot savu iepirkumu grozu, kurā pārskatāmi redzi vēlamo. Protams,

Denim Dream veikalu konsultanti tāpat labprāt tev palīdzēs, ja nebūs atradies laiks dāvanu saraksta sagatavošanai.

Būtiskākais ir spēt raksturot personu, kurai vēlies sagādāt jauku pārsteigumu, tad jau dāvana atradīsies vieglāk.

3. Moderna veikala un kvalitatīvas preces izvēle

Laba dāvana nozīmē aktualitāti modē un teicamu kvalitāti, jo galu galā tu taču vēlies saviem tuvajiem pasniegt visu to labāko. Denim Dream zīmolu tīkls ir tik plašs, ka noteikti varēsiet piemeklēt dāvanu saviem tuvajiem. Denim Dream vīriešiem un sievietēm piedāvā lielisku izvēli populāru zīmolu kvalitatīviem un moderniem apģērbiem un aksesuāriem – veikalā atrodami tādi pasaulē zināmi zīmoli kā Guess, Diesel, Desigual, Marc O'Polo, Mustang, Silvian Heach, Tom Tailor, Big Star, Pepe Jeans, Calvin Klein, Tommy Hilfiger u.c.

Tava dāvanu pasaule: iepērcies šeit!

Lai tevi iedvesmo TV seja Lelde Lietaviete - šī gada Denim Dream Ziemassvētku zvaigzne, kura prezentē gada jaunākās svētku tendences no Denim Dream modes kolekcijām!

4. Neaizmirsti palutināt sevi!

Galu galā dāvināšana ir «Tava dāvanu pasaule!», tāpēc, kad esi atradusi dāvanas tuvajiem, neaizmirsti par sevi pašu! Atalgo šo rūpīgo darbu ar prieciņu sev pašai,

turklāt dāvanas jāpasniedz skaistā kleitā, izsmalcinātā uzvalkā un jāizskatās žilbinoši!

Dāvana pildīs savu misiju tikai tad, ja būs izraudzīta no sirds un ar mīlestību!


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu