Krūmiņš gūto peļņu no savu memuāru tirdzniecības novirzīs savas bijušās skolas sporta laukuma labiekārtošanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš gūto peļņu no savu memuāru «Iļģuciema pašpuikas stāsti» tirdzniecības novirzīs Rīgas Valdorfskolas sporta laukuma labiekārtošanai, kurā pats reiz mācījies.

Šodien notika grāmatas atklāšanas svētki. Tāpat pasākuma laikā tika sumināts pats Krūmiņš, kuram šodien ir dzimšanas diena. Uzrunas teica gan Krūmiņa ģimenes locekli, gan arī draugi. Tāpat tika lasīti arī grāmatas fragmenti.

Kā pasākumā norādīja uzņēmējs, «ka vienā brīdī fizkultūras skolotājs par maniem nedarbiem paņēma mani aiz ausīm nospieda zemē, un es biju šausmīgi tāds pazemots un dusmīgs, un asaras acīs, un aiz aizgāju pie mājām un sašāvu logus tai skolai. Un tagad ir pagājuši jau apmēram kādi 60 gadi, un es domāju, ka man šai skolai kaut kas ir jādara atpakaļ labs.»

Uz grāmatas prezentāciju bija ieradies liels skaits cilvēku.

Kā iepriekš ir norādījis uzņēmējs, «šī grāmata ir ļoti atklāta un vaļsirdīga, jo esmu tik vecs, ka man ne no kā vairs nav jākaunas un ne no viena nav jābaidās».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu