Mēnesis bez seksa var izpostīt attiecības! Un lūk, kāpēc... (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Kā atklāj vairāki pētījumi, tieši tuvības trūkums ir visbiežākais iemesls, kāpēc izjūk pāra attiecības. Kad sekss sāk pazust attiecībās, pāris, kurš senāk bija kaislīgi mīlnieki, paliek par draudzīgiem kaimiņiem.

Ģimenes psihologi uzsver, ka sekss «aizmiglo acis» - respektīvi, pat ja esat pirms tam sastrīdējušies, pēc mīlēšanās dusmas visbiežāk pāriet. Kā gan lai spētu dusmoties uz cilvēku, kas tev ir dāvājis baudu! Laimes hormoni tev liks aizmirst (vismaz uz kādu laiku) par sava partnera trūkumiem un savu aizvainojumu, kas ir īsākais ceļš uz iespējamu strīda risinājumu, raksta limon.postimees.ee

Tāpēc pāriem, kuri reizēm plēšas kā suns ar kaķi, lai paliktu kopā, ir jāmīlējas!

Sekss palīdz mainīt attieksmi un satuvina. Mēs bieži runājam par problēmām attiecībās, nepieminot savu sāpi - kas ir patiesais problēmu cēlonis. Mēs nemeklējam patieso iemeslu, bet gan šo laiku pavadām, kliedzot viens uz otru un apvainojot savu partneri par visu. Šāda attieksme vien sabiezina problēmas tumšās krāsas un attiecības izjūk.

Tikai seksa laikā mēs kļūstam īpaši tuvi un dalāmies ar saviem intīmākajiem noslēpumiem.
Fiziskais kontakts arī palīdz «neatdzist», kā zināms, apetīte rodas ēdot - tostarp seksuālā!

Seksa laikā mēs kontaktējamies nepārtraukti - mēs vērojam, esam uzmanīgi, mēģinām uzminēt otra vēlmes, vai kas labāk - par tām pajautājam. Šī komunikācija ir ļoti svarīga.

Ja attiecībās zūd sekss - jo viens no partneriem nejūt pēc tā vajadzību, viņš burtiskā nozīmē savu otro pusi pavedina uz neuzticības soļa speršanu. Jo, kāpēc gan meklēt mīlestību citur, ja tā ir mājās?

Ir pierādīts, ka pāri, kas bieži mīlējas, ir ilgāk kopā, jo viņu komunikācijas līmenis ir daudz augstāks un citā garīgā līmenī nekā tiem, kas problēmas risina izbļaustoties.

Un pat ja sanāk saplēsties, vecais labais teiciens - kas ķīvējas, tas mīlējas - būs kā punkts uz «i»!

Mīlējieties!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu