Iejūtoties instruktora lomā, brīvmākslinieks Kašers taranē mājas sienu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Attiecību šovā «Uzmanību! Mana sieva pie stūres» šovakar gaidāma īpaša sērija, kad pie stūres sēdīsies nevis sievas, bet gan labākie draugi – turklāt savas draudzības saites ar žurnāla Cosmopolitan radošo redaktori pārbaudīs arī populārais brīvmākslinieks Kašers. Vai stilīgais jaunietis, kurš pirms trim gadiem pats ieguvis auto vadītāja apliecību, var būt labs instruktors? Un vai gadiem ilgi koptā draudzība izturēs šādu spriedzi? Uzzini jau šovakar, šova piektajā sērijā – jaunā laikā, plkst. 22:00 «STV Pirmā!».

Jestrais Kašers un Laura aizmirst par bremzēm un teju ietriecas sienā

Brīvmākslinieks Kašers ar žurnāla Cosmopolitan radošo redaktori Lauru iepazinušies brīvprātīgajā darbā Āfrikā. Kopš tā laika abi ir īsteni sirdsdraugi, un labprāt kopīgiem spēkiem īsteno dažādus radošus projektus. Viņi ir īsti dzīvesprieka eliksīri, un ik mirklis, ko draugi pavada kopā, tiek piepildīts ar smiekliem un jautrību. Lai arī Kašeram ļoti patīk ātrums, viņš, sēžot pie stūres, ceļu satiksmes noteikumiem pievērš īpašu uzmanību, vien reizēm mēdzot braukt arī agresīvi. Savukārt Laura īpaši kāro tikt pie auto vadītāja apliecības, jo šobrīd teju puse no algas tiek iztērēta par taksometra pakalpojumiem. Tiesa gan, auto vadīšana šovā viņai īsti labi vēl nevedīsies un, veicot kādu sarežģītāku manevru,

Laura piemirsīs par bremžu pedāli un kopā ar Kašeru gandrīz ietrieksies mājas sienā.

Eleganti ieturētais un savaldīgais instruktors Aleksandrs

Latvijas Radio 4 ziņu moderatori un žurnālisti Oksanu Rezņičenko ar Rīgas Centrāltirgus mārketinga un komunikācijas daļas vadītāju Aleksandru Šuņinu vieno sena draudzība. Pirms vairākiem gadiem abi sākuši savu karjeru kādā preses izdevumā, kur nejauši satikušies un draudzīgas attiecības uztur vēl šodien. Lai arī

Oksana būs īpaši satraukusies un braukšanas laikā nemitīgi aizmirsīs skatīties spoguļos vai rādīt pagriezienus,

Aleksandra savaldība un ieturēti elegantais instruktora stils palīdzēs draudzenei apgūt pirmās auto vadīšanas iemaņas. Turpretim autoskolas «Fortūna» instruktors, novērtējot Oksanas braukšanas stilu, atzīs: «Ja lāči brauc ar riteni, arī jums ir visas cerības tikt pie tiesībām.»

Pie stūres kā uz randiņu – hipsteri Kārlis un Sabina

Sabina studē audiovizuālo mākslu, bet viņas draugs Kārlis ir jaunais uzņēmējs, kurš brīvajā laikā piedalās mūzikas grupā. Jaunieši ir pazīstami pavisam neilgu laiku – abus kopā saveda drauga izstādes atklāšana, bet ciešāk satuvināties palīdzēja kopīgas intereses. Fakts, ka abiem ir daudz kopīga, nebūs noslēpjams arī skatītājiem, jo bieži vien auto vadīšana tiks atstāta otrā plānā, bet lielāka uzmanība veltīta savstarpējai pļāpāšanai un vienam otra iepazīšanai. Tomēr brīžos, kad abi pievērsīsies ceļam, ar braukšanu Sabinai ies visādi –

lai arī meitene jutīsies droša un pārliecināta par savām auto vadīšanas prasmēm, tomēr visai bieži tiks pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi un pat teju izraisīta avārija.

Nepalaid garām un izdzīvo īstu attiecību vētru šovā

«Uzmanību! Mana sieva pie stūres» jau šovakar plkst. 22.00

pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzija sievietēm «STV Pirmā!». Ja arī tu vēlies doties neaizmirstamā piedzīvojumā un apgūt auto vadīšanas prasmes, piesaki savu dalību šovam, aizpildot anketu mājaslapā stvpirma.lv!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu