Ugunsgrēkā Peru lielveikalā pie APEC samita viesnīcas pieci bojāgājušie

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Peru galvaspilsētā Limā trešdien izcēlās ugunsgrēks lielveikalā netālu no viesnīcas, kurā šonedēļ apmetīsies Āzijas-Klusā okeāna ekonomiskās sadarbības (APEC) samita dalībnieki, un šajā ugunsgrēkā gājuši bojā vismaz pieci cilvēki un pazuduši bez vēsts septiņi, paziņoja amatpersonas.

Ugunsgrēks izcēlās lielveikala «Larcomar» telpās esošā kinoteātrī, kur žurnālistiem tika demonstrēta filma «Fantastic Beasts and Where to Find Them» («Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt»).

Pie šā kinoteātra tika atrasti vienas sievietes un četru vīriešu līķi. Visi upuri bija nosmakuši, un sievietei bija arī otrās pakāpes apdegumi.

Ugunsgrēks ir ierobežots par 90%, bet ugunsdzēsēji vēl turpina meklēt bez vēsts pazudušos.

Izmeklētāji mēģina noskaidrot ugunsgrēka cēloni, paziņoja Limas policijas priekšnieks.

Iepretim lielveikalam ielas otrā pusē atrodas viesnīca «JW Marriot», kur apmetīsies daudzi no APEC samita dalībniekiem. Samits sāksies piektdien, un starp tā dalībniekiem ir ASV prezidents Baraks Obama.

Lielveikals «Larcomar» atrodas uz klints, un no tā paveras satriecoši skati uz Kluso okeānu. Tas ir ļoti populārs gan tūristu, gan vietējo iedzīvotāju vidū.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu