Fotostāsts: ar ko brauc Donalds Tramps

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolls-Royce

Lai gan jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps pārsvarā tiek vizināts lidmašīnās un limuzīnos, viņš ir arī visnotaļ liels auto fans un savā garāžā ir savācis prāvu dažādu auto kolekciju.

Trampa garāžas saturs ar atsevišķiem izņēmumiem no agrākiem laikiem nav bijis īpaši publisks un plaši eksponēts fotokameru priekšā. Tomēr, kā jau mēdz gadīties, viens cilvēks zina vairāk par otru, informācijas apmaiņa notiek, un tā nu publiskajā telpā ir nonākusi informācija, kas ļauj spriest par Donalda auto gaumi.

Tuvākajos gados prezidents savu gaumi personiski demonstrēt nevarēs, jo var aizmirst par došanos izbraucienā, pašam sēžot pie stūres. Tas nudien ir apbēdinoši, jo viens no viņa automobiļiem ir 626 zirgspēku Mercedes-Benz SLR McLaren. Kā jau miljardierim pienākas, Trampa garāžā ir arī Rolls-Royce, pat vairāk nekā viens. Viens no tiem ir vairāk nekā 400 000 eiro vērts Phantom, bet otrs 1956. gada Silver Cloud.

Ja kāds no britu autobūves šedevriem konkrētā dienā neiet pie sirds, tad Tramps var (varēja, jo turpmāk par viņa transportēšanu būs atbildīgs Slepenais dienests) izvēlēties Mercedes-Maybach S600 vai Cadillac Escalade, kura pirmizrādē pati personīgi piedalījās viņa sieva Melānija.

Viens no interesantākajiem Trampa auto kolekcijas eksponātiem, kurš gan septembrī par 460 000 dolāriem esot pārdots, ir gaiši zils Lamborghini Diablo. Vēl viens auto, kurš arī jau vairs neesot atrodams miljardiera kolekcijā, ir retais kabriolets Cadillac Allante. Šo auto General Motors koncerns Trampam esot uzdāvinājis, lai būtu par ko priecāties, kamēr pēc Trampa pasūtījuma top divi īpaši Cadillac limuzīni - Trump Golden Series un Trump Special Series.

Galerijā redzamo auto attēli ir tikai uzskates līdzekļi priekšstatam, kas ir Donalda Trampa autoparkā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu