Ko dāvināt Apple pielūdzējam Ziemassvētkos?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apple

Tuvojas Ziemassvētki un līdz ar to arī ikgadējais vājprāts lielveikalos. Daudzi no tā paglābsies, izmantojot e-komercijas, tas ir, interneta veikalu dāvātās iespējas, un, ja apdāvināmais ir Apple un tā ražotās produkcijas pielūdzējs, lielisks piedāvājums nupat nonācis šīs kompānijas tīmekļa tirgotavā un arī atsevišķos veikalos.

Apple nupat izlaiduši cietos vākos iesietu un divos dažādos izmēros iegādājamu grāmatu ar viedtelefonu, viedpulksteņu, datoru un citu pēdējo 20 gadu laikā kompānijas izstrādāto ierīču attēliem. 300 lapaspušu biezajā grāmatā, kas nodēvēta par «Designed by Apple in California», iekļauti 450 attēli, kā arī sniegta papildu informācija par izstrādē izmantotajiem materiāliem, ierīču dizaina izstrādāšanas metodēm un arī gadžetu izgatavošanā izmantotajiem instrumentiem.

Grāmata pieejama divos dažādos izmēros. Mazākā ir 26 x 32,4 cm un maksā 199 ASV dolārus, savukārt otras izmērs ir 33 x 41,3 cm, bet cena - 299 dolāri.

Grāmatā iekļauto fotogrāfiju autors ir Endrjū Cukermans. Viņa modeļi - daudzi un dažādi Apple izstrādājumi; no 1998.gada iMac datora līdz 2015.gadā iznākušajai pildspalvai.

Kupertīno, Kalifornijas štatā bāzētās kompānijas galvenais dizainers Džonijs Aivss cer, ka šī grāmata noderēs ne tikai novietošanai uz kafijas galdiņa, bet arī kā uzskates materiāls dizaina studentiem dažādās jomās.

Grāmata veltīta kompānijas līdzdibinātājam Stīvam Džobsam, kurš 2011.gadā zaudēja cīņā ar vēzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu