Vācu kvalitātes preces – caur sūtījumu platformu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tiek piedāvāts jauns un ērts pakalpojums tiem, kuri meklē kvalitatīvas preces plašajā Vācijas tirgū. Bieži vien gadās, ka tieši no Vācijas cilvēki nevar saņemt izvēlētās preces uz Latviju, jo šīs valsts tirgotāji mūsu valsti mazāk ievēro un preces uz Latviju tiešā veidā nesūta. Kopš šī brīža saņemt izvēlētās preces no Vācijas ir ļoti vienkārši un nav dārgi.

Pat tādi pasaules mēroga interneta tirdzniecības milži kā «Amazon» vai «Ebay» retos gadījumos preces sūta uz Latviju, bet, ja sūta, tad nākas ilgi gaidīt. Šobrīd var priecāties ikviens Latvijas pircējs, kuram sūtījumu paciņas tiek piegādātas droši, raiti, daudzos gadījumos arī krietni lētāk.

Interesants risinājums – adrese Vācijā

Kā darbojas Percvacija.lv izveidotais pārsūtīšanas platformas pakalpojums? Kā jau vairākām noderīgām lietām, ideja ir ģeniāli vienkārša.

Kad esi piereģistrējies «Percvacija.lv» mājaslapā, nepieciešams apstiprināt savu identitāti, samaksājot 1 eiro vienreizēju maksājumu, un tajā brīdī klients saņem adresi, ar kuru tiek veikti pasūtījumi.

Priekšrocības – cena, kvalitāte un sortiments

Kādēļ ir izvēlēta tieši Vācija?

«Galvenais arguments, kāpēc izvēlējāmies darboties tieši šajā valstī, ir iepirkšanās kvalitāte,» uzsver Percvacija.lv uzņēmuma pārstāvis.

Ekonomiski vienā no stiprākajām Eiropas valstīm dzīves līmenis ir īpaši augsts, preču kvalitāti reglamentē stingri likumi, tāpēc uz pircēju mājām tiek piegādāti tikai pirmās šķiras produkti, sadzīves ķīmija, tehnika, koplietojamās un citas preces.

Vācijā vairums preču ir lētākas, pat ierēķinot starpnieku un preču piegādes izdevumus, iepirkties tieši šajā valstī jebkurā gadījumā atmaksājas.

Izņemot pirkumus Rīgā, par «Percvacija.lv» pakalpojumu papildus maksāt nevajag, bet par sūtīšanu uz citām Latvijas pilsētām nākas piemaksāt, ņemot vērā preces svaru.

Vācijā ir patīkami iepirkties arī lielās preču izvēles dēļ. Jo lielāks interneta veikals, jo tajā ir vairāk izpārdošanas preču, respektīvi, var iepirkties lētāk, bet ne mazāk kvalitatīvi.

Jau pirmie «Percvacija» darbības mēneši, klientu atsauksmes un pateicības ir parādījušas, ka sis pakalpojums ir tiešām noderīgs. Latvieši no Vācijas lielā daudzumā pasūta drēbes, mēbeles, elektroniku, automobiļu detaļas, dažādus retākas un augstas kvalitātes, pie mums grūti atrodamus vai pārāk dārgus izgatavojumus.

Jau 2 gadus preču pārsūtīšanas platforma darbojas arī Lietuvā, kuru izmanto tūkstošiem lietuviešu (Percvacija.lv analogs – PirkDe.lt).

Izmantot sūtījumu pārsūtīšanas platformu var arī gadījumos, kad tiek pasūtīti nestandarta, lielu izmēru pirkumi, piemēram, «Percvacija.lv» komandai jau ir nācies uz Latviju nogādāt gan mēbeles, gan ledusskapjus, un pat batutu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu