Slavenību stiliste Elīna Štobe prezentē savu pirmo autorkolekciju «Slow»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 21.oktobrī, VEFā notikušās Modes manifestācijas laikā savu pirmo autorkolekciju SLOW prezentēja stiliste Elīna Štobe, kura līdz šim bija pazīstama kā populāru Latvijas un ārvalstu skatuves mākslinieku, TV projektu, reklāmu un modes skašu tēla veidotāja.

«Man ir īpašas un tuvas attiecības ar modes pasauli kopš agras bērnības, kas nu vainagojušās pašas radītā kolekcijā, kurā realizēju savas personības dziļākos pārdzīvojumus, ļaujot uzplaukt ziedam, kur katra detaļa pārdomāta un konstruēta tā, lai tērpa nēsātājai iedvestu pārliecību: tu ziedi, tu esi iedvesma, apturi laiku un baudi vasaru četru sezonu garumā!» par savu jauno kolekciju SLOW saka Elīna.

SLOW sieviete ir pārliecināta un vienlaikus - trausla; tieši tik, cik nepieciešams, lai aizrautu sev ziedēt līdzi. «Kolekciju raksturo klasisks siluets un grafiski meklējumi ierastām līnijām ar prioritāru virsuzdevumu kalpot tērpa lietotājai, piekļauties ķermeņa līnijām un iedrošināt ziedēt un aizraut...» vēl piebilst māksliniece.

Stila dizaineres Elīnas Štobes portfolio veido vairāki simti spilgtu imidžu un stila pārvērtību, un, būdama stila dizainere, Elīna veidojusi tēlu estrādes dziedātājai Gabrielai da Silvai (Maskava), mūsmāju dziedātājiem Jānim Stībelim, Antrai Stafeckai, Ievai Kerēvicai, Emīlam Balcerim, Marijai Naumovai, Olgai Rajeckai, projektam «Tev tuvumā» (mūziķiem Martam Kristianam Kalniņam, Arturam Skrastiņam, Valteram Frīdenbergam, Kristianai Stīrānei), izcilajam kinorežisoram Jānim Streičam u.c.

Papildus akadēmiskai dizaina izglītībai Elīna Štobe apguvusi imidža dizainera un fotosesiju stilista praksi. Lielāko pienesumu mākslinieces profesionalitātei devusi sadarbība ar atzītiem fotomākslas meistariem un dalība starptautiskās meistarklasēs, kā arī darbs reklāmas un godalgotos video projektos.

Savukārt kopš sestdienas, 22.oktobra, Elīnas darinātā kolekcija iegādājama latviešu dizaineru veikalā «Taste Latvia» «Galerijā Centrs».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu