Capital organizē ceturto Baltijas līmeņa e-sporta pasākumu CS:GO disciplīnā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

AS Capital jau ceturto gadu sadarbībā ar vieniem no Baltijas aktīvākajiem šīs nozares pamatlicējiem organizē e-sporta pasākumu, kurš norisināsies 8. oktobrī Rīgā, t/c «Rīga Plaza», Multikino telpās.

Šo sestdien, spēcīgākās e-sporta komandas no visas Baltijas tiksies vienuviet – Capital NEO CUP 2016, lai noskaidrotu labāko Baltijas komandu Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO) disciplīnā un cīnītos par kopējo balvu fondu, kas sastāda 2800 EUR. Counter-Strike šobrīd kā viena no vispopulārākajām e-sporta spēļu disciplīnām un jau vairāk nekā 15 gadus atrodas populārāko e-sporta disciplīnu saraksta augšgalā, jau ceturto gadu no vietas pulcē arī Baltijas labākos spēlētājus tepat Rīgā.

Foto: Publicitātes foto

40 komandas no visas Baltijas, kuras mēnesi no vietas cīnījās, tiešsaistē – internetā, lai noskaidrotu tās četras, komandas, kuras rezervēs sev vietu galvenajā šī pasākuma kulminācijā – NEO CUP 2016 fināla spēlēs. Kopā finālā bija iespējams tikt tikai četrām komandām. Visas komandas, kuras bija pieteikušās uz NEO CUP 2016 tiešsaistes atlasi, tika iedalītas katras Baltijas valsts attiecīgajā kvalifikācijā, no kuras uz finālu varēja tikt tikai viena - spēcīgākā. Savukārt ceturtā komanda, tika atlasīta no visām tām komandām, kuras iepriekšminētajās Baltijas kvalifikācijās izkrita.

Visas četras komandas cīnīsies savā starpā par stiprākās Baltijas komandas titulu, pēc olimpiskās sistēmas principa. Tās tiesās Latvijas pazīstamākie šīs disciplīnas aizsācēji - Bruno Gailītis un Jānis Dzērve.

Pasākuma dienā 8. oktobrī, uz vietas būs iespēja vērot turnīra tiešraidi uz lielā ekrāna, spēles analītiku un intervijas ar komandām, bet spēles starplaikos, atbildot uz konkursa jautājumiem, tikt pie balvām no Capital vai sponsoriem. Turnīra laikā varēsi apskatīt un izmēģināt jaunākās paaudzes Capital NEO X sērijas gaming datorus, novērtēt spēles grafiku 4K izšķirtspējā un uzspēlēt spēli uz jaunākās paaudzes LG gaming sērijas monitoriem. Visas dienas garumā ikvienam apmeklētājam būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, tostarp Rally braukšanas turnīrā un laimēt vērtīgas balvas, kā arī izmantot iespēju klātienē izmēģināt šobrīd labākās virtuālās realitātes brilles HTC Vive.

Pasākuma apmeklēšana ir bezmaksas, bet par papildus samaksu, kas ir 2 EUR, ir iespējams iegādāties biļeti, kura garantēs sēdvietu pasākuma laikā. Biļetes var iegādāties Multikino kasēs jau šodien.

Visu pasākumu būs iespējams vērot arī tiešsaistē internetā, oficiālajā NEO CUP twitch kanālā

Oficiālajā pasākumā mājas lapa

Pasākumu atbalsta - Platīna partneris LG, oficiālā banka BigBank, Kingston, MSI, Fortron, Intel, Steel Series, Monster. Informatīvais partneris Skillz.lv.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad turnīra dalībnieki cīņas arēnā dosies bruņojušies ar Capital ražotiem NEO X sērijas gaming galda datoriem. Capital ražotiem datoriemtiek nodrošināta gan rūpīga komponenšu atlase un kvalitātes kontrole, gan elastība datoru konfigurācijā un ātrs garantijas un pēc garantijas serviss. Pēdējo gadu laikā īpašu patērētāju atzinību ir guvuši NEO X sērijas gaming datori, kuri spēj uzrunāt e-sporta entuziastus ar konfigurāciju daudzveidību un kopējo sistēmas stabilitāti. Vidēji gadā AS Capital saražo 6000 gaming datorus cenu amplitūdā no 350 – 3500 eiro.

Par uzņēmumu

AS Capital ir viens no vadošajiem Latvijas informāciju tehnoloģiju (IT) uzņēmumiem ar 24 gadu darbības pieredzi, vairāk nekā 25 miljonu eiro apgrozījumu un 90 pieredzējušiem un profesionāliem darbiniekiem. AS Capital ir viena no pieredzes bagātākajiem IT kompānijām Latvijas tirgū un tās sasniegumus novērtē un atzīst arī pasaulē lielākie IT tirgus spēlētāji – savas darbības laikā Capital kļuvis par pārstāvi un novērtētu sadarbības partneri tādiem zīmoliem kā Apple, Dell, Bose, Intel un Microsoft.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu