KNAB veicis kratīšanu partijas «No sirds Latvijai» birojā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki 4.oktobrī veikuši procesuālas darbības partijas «No sirds Latvijai» (NSL) birojā saistībā ar ierosinātu kriminālprocesu, šodien sacīja NSL līdere Inguna Sudraba. Par KNAB veiktajām darbībām šodien frakcijas sēdē tika informēti NSL deputāti, pavēstīja deputāte Silvija Šimfa (NSL).

Kā ziņots, iepriekš Sudraba norādīja, ka viņai nav informācijas par otrdien aizturēto Jūrmalas mēra Gata Trukšņa un uzņēmēja, miljonāra Jūlija Krūmiņa attiecībām vai sadarbību.

Politiķe sacīja, ka viņai ir pilnīgi neiespējami komentēt Trukšņa un Krūmiņa attiecības, jo viņa par tām neko nezinot un nekad nav bijusi ar tām saistīta.

Jau ziņots, ka KNAB ir sācis kriminālprocesu par iespējamu partiju nelikumīgu finansēšanu lielā apmērā un šajā kriminālprocesā kopumā aizturētas četras personas. Kā informēja KNAB, izmeklēšanas interesēs pašlaik plašāka informācija netiks sniegta.

KNAB 4.oktobrī aizturēja uzņēmēju Krūmiņu un Truksni. Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, aizturēšanas saistītas ar iespējamiem partiju finansēšanas pārkāpumiem. KNAB darbinieki otrdien veica kratīšanu Jūrmalas mēra birojā, bet pats mērs tika nogādāts Jūrmalas slimnīcā, kur viņu apsargā KNAB darbinieki. Slimnīcā Jūrmalas mērs atrodas arī šobrīd.

Jau vēstīts, ka Krūmiņa meita Čerņavska iepriekš apjomīgu summu ziedojusi arī NSL.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu