Meja ar Volstrītas līderiem apspriedusi «Brexit»

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Lielbritānijas premjerministre Terēza Meja pirmdien tikusies ar ASV finanšu centra Volstrītas līderiem, lai apspriestu britu 23.jūnijā referendumā pieņemtā lēmuma izstāties no Eiropas Savienības (ES) sekas, atklājuši divi informācijas avoti.

Meja, kura ieradusies Ņujorkā uz ANO Ģenerālo asambleju, esot tikusies ar «Goldman Sachs», «Morgan Stanley» un citu banku pārstāvjiem. Apspriedē ar Meju piedalījušies arī tādu kompāniju kā «Amazon», IBM un «BlackRock» pārstāvji, pavēstīja ar situāciju pazīstami informācijas avoti.

Šī tikšanās notiek brīdī, kad britu amatpersonas apspriež iespējas panākt piekļuvi ES Vienotajam tirgum arī pēc izstāšanās no bloka.

Piecas lielākās ASV bankas, kas Londonā nodarbina 40 000 cilvēku, jau sākušas sarunas ar ES regulatoriem par banku licenču iegūšanu un kapitāla pietiekamības prasībām ES valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu