Galkins: man paveicies ar sievu...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sputnik

Populārais Krievijas skatuves mākslinieks un TV programmu vadītājs Maksims Galkins žurnālā «OK» sniedzis interviju, kurā dalās emocijās par kopā ar ģimeni pavadīto vasaru Jūrmalā. «Mājās Alla ir mana mīļotā sieva, tomēr es periodiski atceros, ka viņa taču ir arī liela zvaigzne,» intervijā runā Maksims Galkins.

Piedāvājam vairākas Maksima Galkina atziņas

Man paveicies ar sievu,

Alla ir ļoti nemierīga mamma - viņai pastāvīgi šķiet, ka mēs bērniem kaut ko neesam gana iedevuši.

Kad atbraucām uz Jūrmalu, viņa uzreiz uzmeta plānu, kad un kurp mums jāaiziet. Alla apbraukāja apkārtni, lai apskatītu, kādi šeit ir parki, brīvdabas muzeji, kurp ar bērniem var aiziet. Bijām Rīgas zooloģiskajā dārzā, mums ļoti patika.

Maskavā pie bērniem nāk franču valodas skolotājs (..) bērni jau iemācījušies skaitīt, zina nosaukt krāsas franciski.

Ir tādas banālas frāzes par to,

ka tad, kad pasaulē ienāk tavi bērni, tu saproti, kāpēc tu dzīvo, un turpmāk visu uztver pilnīgi citādi... Tad, lūk, atbildīgi paziņoju, ka tieši tā tas arī ir!

Nevaru teikt, ka es būtu sapņojis kļūt par tēvu, mēs labi dzīvojām arī pirms bērniem, taču tad, kad tas notika, biju neprātīgi priecīgs.

Ja cilvēki pienāk klāt grib nofotografēties, cenšos neatteikt, pat tad, ja braucu ar velosipēdu. teikšu godīgi, man tas ir patīkami.

Aktierim ir slikti tad, ja tā nav.

Man reiz teica - apprecoties ar Allu, es esmu devis cerības sievietēm pēc piecdesmit, kuras mani tagad dievina, jo agrāk domāja, ka viņu mūžs nodzīvots!

Pilnu interviju lasi žurnāla «OK» oktobra numurā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu