Reklāmas aģentūras «Alpha Baltic» komandai pievienojas radošais direktors Edgars Stanga

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No augusta vidus Latvijā vadošās pilna servisa reklāmas aģentūras «Alpha Baltic» komandai ir pievienojies viens no Latvijā pazīstamākajiem un pieredzējušākajiem mārketinga profesionāļiem – Edgars Stanga, kurš turpmāk būs viens no aģentūras galvenajiem radošajiem direktoriem.

Edgars Stanga ir viens no vadošajiem radošajiem direktoriem Latvijā ar gandrīz 20 gadu pieredzi. Viņa klientu lokā ir tādi starptautiski zīmoli, kā «Swedbank», «Nescafe», «Gillete», «IBM», «Vichy», «Ford», «Opel» un pašmāju «Amigo», «Rīgas Piena Kombināts», «Latvijas Balzāms», «Aldaris» un daudzi citi. Ilgo gadu profesionālās darbības laikā, Edgars ir ieguvis vairākus reklāmas nozares apbalvojumus gan vietējā, gan starptautiskā līmenī.

Lauris Špillers, «Alpha Baltic» vadītājs: «Šī vasara «Alpha Baltic» ir īpaša ar to, ka mūsu komandu ir papildinājuši divi ļoti spēcīgi reklāmas nozares smagsvari gan starptautiskā, gan vietējā līmenī – Ercole Egizi un Edgars Stanga. Mums ir īpašs prieks savā komandā uzņemt Edgaru, kurš ar savu radošo talantu un Baltijas tirgus izcilu pārzināšanu būs lielisks «Alpha Baltic» komandas spēks.»

Edgars Stanga, «Alpha Baltic» radošais direktors:

«Pievienošanās «Alpha Baltic» iezīmē jaunu posmu manā radošajā izaugsmē. Manuprāt, tas ir loģisks solis turpināt savu radošo darbu pie viena no nozares lielākā un svarīgākā spēlētāja. Kā jebkurš reklāmas profesionālis, arī es varu būt pagodināts būt par daļu no līdera veiksmes stāsta, ko nu jau vairāk kā 20 gadus sevī iemieso «Alpha Baltic».»

Edgars Stanga ir strādājis tādās reklāmas aģentūrās, kā «Delta Mārketings» un «Balta Communications», bet lielāko daļu savu profesionālo gaitu ir aizvadījis aģentūrā «McCann Rīga» radošā direktora amatā.

Par «Alpha Baltic»:

«Alpha Baltic» ir lielākā pilna sevisa mārketinga komunikācijas aģentūra Latvijā. Izveidojot filiāles Lietuvā un Igaunijā, «Alpha Baltic» ir ievērojami paplašinājuši savu tīklu un kopš 2013.gada veiksmīgi piedāvā kvalitatīvus mārketinga komunikācijas pakalpojumus visās trīs Baltijas valstīs. «Alpha Baltic» pārstāv profesionāļi ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi mārketinga nozarē. Līdz ar apgrozījuma pieaugumu Lietuvā (124%) un Igaunijā (53%) abas filiāles ir straujāk augošās aģentūras attiecīgajās valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu