Spējīgs auto neatbrīvo no pienākuma mācēt braukt!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Jaunais Ford Focus RS hečbeks, kam pirmo reizi ir visu riteņu piedziņas sistēma, vadītājam dod iespēju izvēlēties starp četriem braukšanas režīmiem - normālo, sporta, trases un drifta.

Tieši drifta režīms liktenīgs kļuvis kādam Ņujorkas štata Ford Focus īpašnieku kluba biedram, kuram kolektīvais izbrauciens beidzās ar iedriftēšanu klints sienā, turklāt daudzu aculiecinieku un kameru priekšā.

No vienas puses jau saprotama cilvēka vēlme palielīties un parādīt visiem, ka ir iegādājies 350 zirgspēku RS modeli ar īpašu Drift braukšanas režīmu, kurš pat lielāko neprašu spēj padarīt par Kenu Bloku. No otras puses - cik nav redzēts, ka vēlme palielīties bez nepieciešamo prasmju seguma var beigties bēdīgi.

Lai vai kā, šajā video redzamā gaiši zilā Focus RS saimnieks, cerams, ir guvis mācību. Katrā ziņā no NY ST Club viņš ir patriekts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu