Modes un stila ziņas: rudens kolekcijas, stila Si:Sana sveces, revolūcija krēmos u.c.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kas jauns modes un stila pasaulē? Ieskaties jaunumos gan Latvijā, gan ārvalstīs.

«Dior» rudens kolekciju somiņu modele - Dženifera Lorensa

Ne velti Forbes šo aktrisi nodēvējuši par pelnošāko aktrisi, jo viņa mirdz ne tikai kino ekrānos, bet arī kā prestižā zīmola «Dior» rudens/ziemas kolekcijas reklāmas modele. Skatoties bildē, grūti izšķirt, kas ir elegantāka - Dženifera vai «Diorever» rokassoma.

Foto: publicitātes

«Gucci Guilty» ar seksīgo Džaredu Leto

Džareds Leto, amerikāņu mūziķis un kinoaktieris, tapis par jauno smaržu Gucci Guilty seju. Noskaties reklāmas video, kas ir pat ļoti pikants un divdomīgs - kā nekā Džareds ir kopā ar divām atkailinātām dāmām. Kas notiks tālāk?

Foto: publicitātes

Lindex «Holly & Whyte» kolekcijai tagad tiek pievienota apģērbu līnija bērniem

Rudenī Lindex laiž klajā bērnu apģērbu kolekciju, kas papildinās uzņēmuma radīto populāro koledžas stila koncepciju «Holly & Whyte». «Holly & Whyte» rudens kolekcijai iedvesma gūta no 1960. gadiem un internātskolu apģērbiem.

Foto: publicitātes

Šai kolekcijai raksturīgie apģērbi ir īsi svārki, džemperi, džemperi ar pīnēm un žaketes ar kluba emblēmām, un tie visi ir pieejami jaunās, burvīgās krāsu kombinācijās. Rakstu klāstā ir rūtiņas, svītras un dzīvnieki, kas rada jautru un amizantu stilu. Krāsu gamma ir tumši zilā, tumši zaļā un koši dzeltenā ar sarkanās krāsas akcentiem. Rudens kolekcija būs pieejama no 62 cm līdz 86 cm izmēram mazuļiem un no 92 cm līdz 170 cm izmēram bērniem. Kolekcijas «Holly & Whyte» apģērbu klāstā sievietēm ir iekļauti arī lielie izmēri. Tas nozīmē, ka kolekcijas preču klāsts pieejams apģērbiem līdz XXL jeb 52/54. izmēram.

Foto: publicitātes

Latvijā ražoto apģērbu zīmola VAIDE jaunā rudens - ziemas kolekcija pilsētnieciskās noskaņās

Latvijā ražoto apģērbu zīmols «Vaide», kas jau 23 gadus iepriecina savus klientus ar pārdomātu dizainu un komforta apvienojumu, sezonu mijā aicina iepazīties ar jauno rudens-ziemas kolekciju. Šoreiz kolekcija atspoguļo mūsdienu pilsētnieces stilu – šīs kolekcijas valkātāja ir sievišķīga, dinamiska, apņēmīga un pārliecināta par sevi. «Vaide» šosezon aicina akcentēt savu individualitāti, izvēloties stilīgu, spilgtu auduma apdruku vai atturīgu maigu toņu krāsu paleti, kas pārliecinoši turpina ieņemt savu vietu modes tendenču vidū. Kolekcijā plaši pārstāvēti šosezon aktuālie toņi, kā gaisīgi zils, siltais tumši pelēkais, haizivs ādas blāvi zilpelēks u.c. toņi, kas ļoti atbilst kopējam rudens un ziemas noskaņām. Turpinot veiksmīgi iesākto plus size jeb lielizmēra modeļu iekļaušanu kolekcijās, arī rudens – ziemas apģērbu līnijā iespējams kombinēt apģērbus līdz pat 52. izmēram. Šī šobrīd pasaulē aktuālā tendence «Vaide» tika adresēta jau pavasara – vasaras kolekcijās un ir īpaši iecienīta Latvijas pircēju vidū.

Pirmais COS veikals Baltijā

Galleria Riga paplašina savu veikalu klāstu – tam pievienojas pirmais apģērbu zīmola COS (Collection of Style) veikals Baltijā, kā arī uz pusi tiek palielinātas pasaulē iecienītā modes zīmola Mango veikala telpas. Turklāt jau novembrī centrā durvis vērs H&M veikals, kā arī citas jaunas izklaides vietas, veidojot Galleria Riga par vienu no galvenajiem galvaspilsētas iepirkšanās galamērķiem.

Foto: Publicitātes foto

Si:Sana Candle

Si:Sana Candle ir Latvijā radītas aksesuāru zīmola 3 wind knots sveces lieliskam noskaņojumam un iedvesmai. Sveces iederēsies ikvienā interjerā un veicinās radošumu un izdomu. Tās ir dzīvespriecīgās krāsās un sastāv no maziem apaļiem vaska graudiņiem. Lietošana ir pavisam vienkārša: jāizvēlas uguns drošs trauks – glāze, keramiska krūze, šķīvis, vāze u.c., paciņas saturs jāieber trauciņā, jāievieto un jāaizdedzina deglis.

Foto: publicitātes

Sveču nosaukums Si:Sana Candle ir vārdu spēle no dizaineres vārda Sigita Trukšāne, un logo simbolizē izaugsmi un mērķu sasniegšanu. Sveces ir izgatavotas no 100% augu vaska, tās ir videi draudzīgas, nesatur toksīnus, nesatur kancerogēnus, rada maz sodrēju, viegli lietojamas, otro reizi pārstrādājamas, pielāgojamas (var izmantot jebkurā ugunsdrošā traukā), deglis ir no dabīgas kokvilnas. Sveces var iegādāties www.sisanacandle.com.

Foto: Publicitātes foto

H&M Studio kolekcijā sievietēm – sievietes spēks un folkloras romantika

H&M Studio kolekcija AW16 sezonā ietver individuālas lietas ar izteiksmīgām detaļām, sākot ar izteiktu piegriezumu un beidzot ar bagātīgiem izšuvumiem. Žaketēm ir izteikta plecu daļa un viduklis, un to smilšu pulksteņa forma kontrastē ar zviedru folkloras ietekmi gan siluetā, gan rotājumos. Savukārt garās, krītošās kleitas ar garajām piedurknēm piešķir eleganci un maigumu. «Šajā H&M Studio kolekcijā ir vērojama jauna sievišķība. Tā atspoguļo sievietes spēku un varu ar svaigu skatījumu uz folkloru un romantiku. Tā ir ļoti pacilājoša un patiesa,» stāsta Anna-Sofija Johansone, H&M radošā konsultante.

Foto: Publicitātes foto

HARMONIE DIVINE jaunā līnija

Pirmo reizi L’OCCITANE laboratorijas ir apvienojušas reti sastopamo, 100% dabisko Jania Rubens ekstraktu ar Immortelle Millésimée ēterisko eļļu no Korsikas jaunajās Divine Harmony sejas kopšanas formulās. Šis savienojums izceļ abu īpaši efektīvo sastāvdaļu jaunas dimensijas. Šī jaunā metode kompleksā veidā cīnās ar visām novecošanās pazīmēm un atgriež sejas ādai tik ļoti nepieciešamo harmoniju. JANIA RUBENS – aļģes, kuras ir sastopamas Korsikas jūrā un kurām piemīt mūžīgās reģenerācijas spējas – tās spēj pilnībā atjaunoties no maza gabaliņa un esot ārpus ūdens. Aļģes nāk no tīrākajiem reģioniem Vidusjūrā, tās aug lieliskā temperatūrā un tuvu ūdens virsmai, kur tās spēj uzņemt vairāk saules staru. IMMORTELLE MILLÉSIMÉE – «millésimée» salmenes sastāvs ir klimatisko apstākļu ietekmes rezultāts. Līdz šim tā ir visvairāk koncentrētā salmenes ēteriskā eļļa (Neryle acetāts> 30%). Fotosintēzes process notiek augstā līmenī, kas padara salmenes ražas laukus par visvairāk piesātinātiem ar sauli un aktīvām molekulām. Produkti būs pieejami tikai L’Occitane veikalā t/p Alfa un www.loccitane.lv, sākot ar 2016. gada septembri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu