Reinbaha atstādināšanu no amata plāno skatīt kādā no tuvākajām domes sēdēm

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Līdzšinējā Rīgas domes (RD) Satiksmes departamenta direktora Vitālija Reinbaha atstādināšanu no amata plānots skatīt kādā no tuvākajām domes sēdēm, teica RD Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Uģis Vidauskis.

«Pagaidām precīzi, kad tiks skatīts [jautājums par Reinbaha atstādināšanu], vēl nevaru pateikt, tomēr to plānots darīt kādā no tuvākajām domes sēdēm, kad tiks sagatavots normatīvais akts par viņa atlaišanu no amata,» norādīja Vidauskis.

RD Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks skaidroja, ka otrdien, 30.augustā, notikušajā ārkārtas domes sēdē jautājums par Reinbaha atlaišanu netika skatīts līdz šim tieši nenokārtotu juridisku aspektu dēļ. «[Reinbaha atstādināšanu], protams, nevilksim garumā, tomēr pagaidām juristi nav sagatavojuši lēmumu par viņa atlaišanu. Departamenta amata pienākumus, protams, viņš nepilda, un ir iecelts amata pienākumu izpildītājs, tomēr, kad nokārtos visas juridiskās peripētijas, tad jautājumu skatīs kādā no tuvākajām domes sēdēm,» uzsvēra Vidauskis.

RD priekšsēdētājs Nils Ušakovs iepriekš aģentūrai BNS norādīja, ka par Reinbaha atbrīvošanu no amata plānots lemt 30.augusta domes sēdē, savukārt par to, kurš turpmāk vadīs departamentu, lēmums tiks pieņemts pēc būvniecības sezonas beigām.

Patlaban par RD Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītāju nozīmēts Ceļu satiksmes drošības direkcijas valdes loceklis Emīls Jakrins, kuram uzticēts novērtēt arī atsevišķu citu departamenta darbinieku paveikto vai nepaveikto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu