Šoferi sadusmo briesmīgais ceļš pie Cēsīm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Autovadītāju Lauri sadusmojis briesmīgais ceļš, braucot maršrutā Cēsis-Liepa. Savukārt «Latvijas valsts ceļu» pārstāve TVNET skaidroja, ka diemžēl remontu laikā nācās secināt, ka nākamo darba etapu nav iespējams turpināt, jo ceļam nepieciešama nopietnāka rekonstrukcija, izmantojot reciklēšanas metodi. Plānots, ka visi darbi šajā ceļa posmā tiks pabeigti vēl šogad.

Vai ceļam jau nevajadzēja būt salabotam?

TVNET lasītājs Lauris rakstīja: «Braucot maršrutā Cēsis-Liepa, šāds ceļš paveras jau vairāk nekā mēnesi aptuveni 4 km garumā. Jautājums, kuras ir atbildīgās personas, kas par to atbild, un vai ceļam jau nevajadzēja būt salabotam?

Un kur pazuduši strādnieki, kas remontēja? Varbūt vispār varēja atstāt veco asfaltu - tas bija vismaz daudzmaz izbraucams.

Kaut kāda bezjēdzība! Kurš atbildēs par mašīnu remontu? Laikam jau «Latvijas valsts ceļi». Lūdzu atbildes no Latvijas valsts.»

Foto: TVNET lasītājs

Ceļam nepieciešama nopietnāka rekonstrukcija

Savukārt VAS «Latvijas valsts ceļi» Komunikācijas daļā TVNET skaidroja, ka šovasar ceļu būvnieki SIA «8CBR» sāka remontēt ceļu Liepa - Smiltene, kas ir lasītāja pieminētais ceļa posms.

Kvalitatīvai ceļa seguma atjaunošanai gandrīz piecu km garumā (00,55. - 5,35. km) būvnieki veica darbus secīgi pa posmiem. Vispirms tika nofrēzēts vecais asfalta segums.

Diemžēl remonta laikā nācās secināt, ka nākamo darba etapu nav iespējams turpināt, jo

ceļam nepieciešama nopietnāka rekonstrukcija, izmantojot reciklēšanas metodi.

Būvdarbus cer pabeigt jau šogad

Reciklēšana ir ceļa segas atjaunošanas metode, kurā vecais segums tiek nofrēzēts, uzirdināts, sajaukts ar šķembām, ieklāts atpakaļ uz ceļa un kalpo kā apakšējā kārta, kam virsū klāj jauno asfalta segumu.

Kad tiks pabeigta reciklēšana, ceļa būvnieks - SIA «8CBR» turpinās ceļa segas atjaunošanu.

«Latvijas valsts ceļi» plāno un cer, ka ne tikai reciklēšana, bet visi darbi šajā ceļa posmā tiks pabeigti vēl šogad, ja negadīsies kāda neparedzēta aizķeršanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu