Pēc avārijas Stalbē, kurā gāja bojā pusaudze, šoferis, iespējams, izdarījis pašnāvību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pagājušajā nedēļā notika traģēdija Vidzemē, Pārgaujas novadā, kur avārijā bojā gāja 16 gadus veca meitene. Nedēļas nogalē, iespējams, pašnāvību izdarījis puisis, kurš tika minēts kā šā negadījuma vaininieks, vēsta raidījums Degpunktā.

22 gadus vecais Roberts un viņa māsas meita – 16 gadus vecā Samanta – ar dzelteno Reno Kangoo pagājušajā nedēļā devās uz mežu sēnēs. Puisis brauca pārgalvīgi un nespēja uz grantētā ceļa novaldīt spēkratu. Tas avarēja, un negadījumā pa auto logu tika izsviesta jaunā meitene, bet mašīna uzkrita viņai virsū.

Pēc radinieces traģiskās bojāejas Roberts acīmredzot nespējis samierināties ar notikušo un agrā sestdienas rītā īsi pirms pulksten pieciem ar savu motociklu izraisījis avāriju, nogalinot pats sevi. Lielā ātrumā pie Stalbes pilsētas zīmes jaunais vīrietis ietriecies kravas automašīnā.

Policisti pašreiz nevar nedz noliegt, nedz apstiprināt versiju par pašnāvību, taču vairākas pazīmes par to liecinot – kaut vai tas, ka motociklists nav bremzējis. Šobrīd jāsagaida ekspertīžu rezultāti.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību ģimenei, kas pāragri zaudējusi divus jaunus cilvēkus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu