Būvmateriālu tirgotājs «Depo» pērn nopelnījis 10,66 miljonus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Būvmateriālu tirgotājas SIA «Depo DIY» («Depo») apgrozījums pērn bija 185,91 miljons eiro, bet peļņa - 10,66 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2014.gadu, kad «Depo» apgrozīja 167,4 miljonus eiro, pieauga par 12%. Uzņēmuma peļņa pērn, salīdzinot ar 2014.gadu, kad «Depo» nopelnīja 10,41 miljonu eiro, pieaugusi par 2,4%.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā uzņēmums saglabāja līdera pozīcijas Latvijas DIY («do it yourself» - dari pats) segmentā. To ir izdevies panākt, balstoties uz mērķtiecīgu, iedarbīgu un arvien pieaugošu klientu plūsmu ģenerēt spējīgu mārketinga stratēģiju, risku minimizāciju, izveidojot DIY segmentam atbilstošu naudas plūsmu nodrošinošu klientu struktūru.

Pērn uzņēmums turpināja arī strādāt pie kompānijas tālākas komercdarbības attīstības, veicot iekšējo sistēmu un struktūru pilnveidošanu, nolūkā uzlabot klientu apkalpošanas līmeni un kompānijas konkurētspēju nākotnē, tādējādi nodrošinot kompānijas turpmākai izaugsmei nepieciešamo bāzi.

SIA «Depo DIY» dibināta 2004.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 7 501 006 eiro. «Depo DIY» 100% kapitāldaļu pieder uzņēmumam SIA «DMT Pluss».

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «DMT Pluss» lielākais īpašnieks ar 25,19% daļu ir Andris Kozlovskis, pa 19,94% daļu pieder Verai Marinkēvičai, Artim Kozlovskim un Vinetai Atvarai, savukārt 15% daļu pieder SIA «Ausekļa ielas nams», kas uz pusēm pieder Mārai Lielcepurei-Gaveikai un «IBS Prudentia» partnerim Ģirtam Rungainim.

Uzņēmuma «DMT Pluss» pamatkapitāls ir 39 126 eiro. Pērn «DMT Pluss» apgrozījums bijis 0, savukārt peļņa - 2,76 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu