Kas tie par dīvainiem veidojumiem Barona ielā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Parasti pirms bīstamām bedrēm vai tikko saremontētām vietām novieto atbilstošus ceļa apzīmējumus, taču Krišjāņa Barona ielas remontētāji laikam nav neko dzirdējuši par tādiem, tāpēc izmanto dīvainus pašdarinātus veidojumus, raksta TVNET lasītājs Ritvars, vēršot uzmanību, ka tie ātri vien tiek izmētāti pa brauktuvi un tāpēc apdraud gan velosipēdistus, gan autovadītājus. Bet Rīgas domē skaidroja - lai izvairītos no situācijas, kad autovadītāji, neievērojot ceļa zīmes, uzbrauc tikko nobruģētai vietai, būvdarbu procesa laikā ir uzlikti akmeņi.

TVNET lasītājs Ritvars rakstīja, ka ceturtdien uz Barona ielās braucamās daļas parādījušies dīvaini veidojumi, kuri traucē gan riteņbraucējiem, gan autovadītājiem.

Turklāt vakarā daļa sakrāsoto ķieģeļu kaudzīšu jau bija izjauktas un izspārdītas pa ielu, tādā veidā palielinot bīstamību.

Foto: TVNET lasītājs

«Vai tad Barona ielas braucamās daļas remontu nepabeidza pagājušajā nedēļā? Nesaprotu, kāpēc tad ceturtdien daudzviet turpinājās remontdarbi. Neredzēju, ka kāds būtu remontējis ietves, bet brauktuvi gan daudzviet kala un tajā mainīja bruģakmeņus,» lasītājs pauda neizpratni.

Foto: TVNET lasītājs

Viņš arī vērsa uzmanību, ka parasti remontdarbu vietās izmanto ceļa zīmes, kas norāda, kā bedre vai tikko salabotā vieta apbraucama, nevis sakrauj čupā ķieģeļus.

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante TVNET informēja, ka šajos fotomateriālos nobildēts darba process. Proti, būvnieki veic lietus ūdens pieņēmēju aku apdari.

Lai izvairītos no situācijas, kad autovadītāji, neievērojot ceļa zīmes, uzbrauc tikko nobruģētai vietai, būvdarbu procesa laikā ir uzlikti akmeņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu