Demakova kritizē aizsardzības un finanšu ministru preses sekretārus (124)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizsardzības ministram Vinetam Veldrem (TP) un finanšu ministram Atim Slakterim (TP) ir slikti sabiedrisko attiecību speciālisti. To šodien intervijā Latvijas Radio teica kultūras ministre Helēna Demakova.

Viņa norādīja, ka pašlaik Tautas partijas (TP) valdē nav runāts par šo ministru nomaiņu. Viņasprāt, sabiedrībā negatīva nostāja pret šiem ministriem izveidojusies nevis tādēļ, ka viņi strādātu slikti, bet gan tādēļ, ka viņiem ir ļoti slikti sabiedrisko attiecību speciālisti, kas saņem lielas algas.

Demakova norādīja, ka Veldre un Slakteris veic ļoti smagu darbu.

Kā LETA ziņoja, politologi Ivars Ijabs un Andris Runcis uzskata, ka tuvākajā laikā valdība Latvijā nemainīsies. Ījabs norādīja, ka ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP), kultūras ministre Helēna Demakova (TP), reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP), izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe (ZZS) ir savā vietā un darījuši daudz savas jomas attīstībā. Savukārt tādi ministri kā aizsardzības ministrs Veldre, īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns (LPP/LC), daļēji arī finanšu ministrs Slakteris ir "posts, nevis ministri".

Komentāri (124)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu