Subaru pārsteigums Detroitai (38)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Japāņu autoražotājs Subaru Detroitas auto izstādē nākamā gada pirmajās dienās prezentēs intriģējošu konceptautomobili.

Subaru, kas vakar nepatīkami pārsteidza pasauli ar nepatīkamu ziņu, ka ar šo gadu beidz dalību pasaules rallija čempionātā, Detroitā gatavojas sarīkot Legacy Concept pirmizrādi.

Japāņi izplatītajos preses materiālos norāda, ka ar šo eksponātu demonstrēs nākotnes Legacy sedana dizaina attīstības virzienu. Ārējais dizains, kurā centrālie elementi ir dusmīgais purngals un paplatinātās riteņu arkas, ir veidots, lai uzsvērtu modeļa stabilo stāju un tehniskās īpašības, jo arī šis auto, tāpat kā citi markas izstrādājumi, ir apgādāts ar pastāvīgo simetrisko pilnpiedziņu, savukārt zem motora pārsega atrodas 3,6 litru opozītmotors.

Interjers savukārt esot veidots skaidrs un viegli saprotams, un ar uzsvaru uz mājīgu komfortu.

Subaru nākamgad atzīmēs divdesmito gadskārtu kopš Legacy ražošanas sākuma. Vidējās klases modelis tiek ražots gan Japānā, Gunmas rūpnīcā, gan Indianas štatā ASV, turklāt, tā kā no šajos gados saražotajiem 3,6 miljoniem Legacy ASV rūpnīcas artavā ir 43%, tad pirmizrādes vietas izvēle ir visnotaļ likumsakarīga.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu