TVNET TOP 10. Stārķis apciemojis arī slavenības

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šogad bērni dzimuši gan pašmāju, gan ārzemju slavenībām: par mammu kļuvusi gan izcilā operdziedātāja Elīna Garanča, gan TV dīva Jana Duļevska, gan raidījuma «900 sekundes» vadītāja Kristīne Garklāva, gan pirmā latviešu «Playboy» modele un raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte... Bet pats galvenais, ka šis ir trīnīšu gads!

Trīnīšu uzlidojums

Kā ziņots, pirmie trīnīši šogad piedzima 15.septembrī. Šie divi puisīši un viena meitenīte pasaulē nāca Rīgas Dzemdību namā. 27.septembra vakarā Jēkabpils reģionālajā slimnīcā piedzima vēl vienas trīnītes - visas trīs meitenītes.

Savukārt jau pēc nedēļas, 4.oktobrī, Stradiņa slimnīcā trīnītes piedzima arī kādai jelgavniecei. Turpat Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā vēl vieni trīnīši nāca pasaulē 16.oktobrī, līdz ar to 18.novembrī dzimušie puikas un meitenīte šogad ir piektie trīnīši, kas piedzimuši Latvijā. Trīnīši šogad piedzimuši arī vienā Īrijas latviešu ģimenē – meitenēm doti puķu vārdi Lilija, Jasmīna un Dēzija.

Šīm ģimenēm valdība katrai piešķīra 6000 latu, tāpat pabalstu katra saņēma no savas pašvaldības.

30.septembrī par Katrīnas Luīzes vecākiem kļuva izcilā operdziedātāja Elīna Garanča un LNSO galvenais diriģents Karels Marks Šišons
30.septembrī par Katrīnas Luīzes vecākiem kļuva izcilā operdziedātāja Elīna Garanča un LNSO galvenais diriģents Karels Marks Šišons Foto: Publicitātes foto / deutsceopera.com

Elīnai Garančai un Karelam Markam Šišonam - meitiņa!

30.septembrī izcilā latviešu dziedātāja Elīna Garanča un viņas dzīvesbiedrs – LNSO galvenais diriģents Karels Marks Šišons – kļuva par Katrīnas Luīzes (Catherine Louise) Šišonas vecākiem.

"Ar lepnumu paziņojam, ka esam kļuvuši par vecākiem meitiņai, kura tikko nākusi pasaulē un sākusi savu dzīves ceļu," paudis Karels Marks Šišons, piebilstot – tieši meitiņas dzimšana bija iemesls, kādēļ viņš nediriģēja LNSO sezonas atklāšanas koncertu ceturtdien, 29.septembrī.

"Ļoti atvainojos visiem par sagādātajām neērtībām, taču ceru, ka ikviens sapratīs – mana prioritāte vienmēr bijusi un ir mana ģimene," savā paziņojumā uzsver Šišons, komentējot, kādēļ nav diriģējis 29.septembra koncertu.

12.martā nāca operdziedātājas Marinas Rebekas meitiņa Katrīna
12.martā nāca operdziedātājas Marinas Rebekas meitiņa Katrīna Foto: Publicitātes foto/ "Metropolitan"

Marinai Rebekai - meitiņa Katrīna

Par mammu šopavasar kļuvusi vēl viena latviešu operdziedātāja - skaistās balss īpašniece Marina Rebeka, kura pašlaik gan vairāk dzirdama Eiropas opernamos un kopā ar ģimeni dzīvo Vācijas pilsētā Štutgartē. 12.martā pasaulē nāca Marinas un viņas dzīvesbiedra - ukraiņu tenora Dmitrija Popova - meitiņa Katrīna. "Mazā ir ļoti aktīva! Par gulēšanu nav ne runas, un kāda dziedāšana, kad nav gulēšanas," toreiz portālam TVNET stāstīja Marina, kura šovasar dziedāja solokoncertā Rosīni festivālā Pezaro, pēc tam "Metropolitan" operā debitēja Donnas Annas lomā, bet jau 2012.gada janvārī uzstāsies Rīgā kopā ar Latvijas Nacionālo orķestri.

21.oktobrī par dēliņa Ernesta mammu kļuva LNT žurnāliste Kristīne Garklāva
21.oktobrī par dēliņa Ernesta mammu kļuva LNT žurnāliste Kristīne Garklāva Foto: LETA

Kristīnei Garklāvai - dēliņš Ernests

LNT rīta ziņu raidījuma "900 sekundes" vadītāja Kristīne Garklāva (32) pasaulē laidusi pirmdzimto - Kristīnes un nekustamo īpašumu aģentūras "Arco Real Estate" vērtētāja Mārtiņa Sproģa ģimenē 21. oktobrī piedzimis dēls, vēsta žurnāls "Kas Jauns". Dēliņa vārds ir Ernests, un viņš piedzimis Siguldā.

Kristīne un Mārtiņš kopā esot jau trīs gadus. Pāri vieno aktīvi vaļasprieki - vasarā veikbords, kaitošana un kalnu riteņbraukšana, bet ziemā - snovbords.

Garklāva iepriekšējās intervijās atzinusi, ka esot priecīga, ka viņas brīvību kāds ir nolaupījis. Viņa esot sastapusi īsto cilvēku un domās esot gatava bērniņam

Šoruden par sestā bērniņa mammu kļuva bijusī modele un dūla Una Gavare
Šoruden par sestā bērniņa mammu kļuva bijusī modele un dūla Una Gavare Foto: Ekrānšāviņš no video

Unai Gavarei - sestais bērniņš

Pēc modeles karjeras Una Gavare sabiedrības uzmanību ir sev pievērsusi pavisam citā veidā – kļūstot par daudzbērnu māmiņu. Šoruden viņa laida pasaulē sesto atvasi.

Unas un uzņēmēja Māra Gavaru ģimenē jau aug Enia (10), Jasmīne (8), Estere (6), Samuels (4) un Miķelis (2). Viņu bērni ir dzimuši mājdzemdībās, un ierosinātājs šādam solim esot tieši ģimenes galva Māris. "Mājās ir miers un es pati esmu noteicēja tam, kā dzemdības notiks. Ar laiku sievietes apzināsies, sapratīs un savu varu dzemdēt neatdos ārsta rokās," intervijās medijiem stāsta Una, kas allaž uzsvērusi, ka bērniņš šajā pasaulē ir jāsagaida mīļi un maigi un ka ģimene ir mūsu lielākā vērtība.

Starp citu, Una nolēmusi savus bērnus skolot mājmācībā, un pie viņas tu vari vērsties arī kā pie dūlas.

Janai Duļevskai un Rodrigo Laviņam - dēls Niklāvs

14.jūlijā TV šovu vadītājas Janas Duļevskas un hokeja komandas "Dinamo Rīga" aizsarga Rodrigo Laviņa ģimenē piedzima otrs dēls, kam tika dots vārds Niklāvs.

Tuvākajiem draugiem Jana ceturtdien izsūtīja īsziņu, kurā informēja, ka jaundzimušais sver 3640 gramus un ir 53 centimetrus garš.

Laviņš un Duļevska ir precējušies astoņus gadus, bet iepazinušies, kad Janai bija vien 15 gadu, bet Rodrigo - 21 gads. Abu ģimenē aug dēls Martins Rodrigo, kurš šopavasar nosvinēja devīto dzimšanas dienu.

Jana Duļevska
Jana Duļevska Foto: TVNET

Aurēlija Anužīte kļūst par Jāzepa mammu

Oktobrī pasaulē nāca aktrises Aurēlijas Anužītes-Lauciņas un uzņēmēja Andra Lauciņa dēls, kam vecāki devuši vārdu Jāzeps, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve". Pirms nepilna mēneša dzimušais puisēns ir Anužītes un viņas vīra otrais kopīgais bērns - 2006.gada 20.janvārī pasaulē nāca viņu abu meitiņa Agate.

Aurēlija un Andris apprecējās 2005.gadā, un abiem šī otrā laulība. Žurnāls atgādina, ka Aurēlija bija precējusies ar aktieri Ivaru Kalniņu un šajā savienībā dzimušais dēls Mikus ir 17 gadu vecs. Savukārt Andrim Lauciņam šis ir ceturtais bērns; viņa iepriekšējā laulībā dzimušas divas atvases.

Oktobrī pasaulē nāca aktrises Aurēlijas Anužītes-Lauciņas un uzņēmēja Andra Lauciņa dēls, kam vecāki devuši vārdu Jāzeps
Oktobrī pasaulē nāca aktrises Aurēlijas Anužītes-Lauciņas un uzņēmēja Andra Lauciņa dēls, kam vecāki devuši vārdu Jāzeps Foto: LETA

Renāram un Agnesei Kauperiem - trešais dēls

Populārās latviešu grupas "Prāta vētra" solista Renāra Kaupera un viņa sievas Agneses ģimenei ir pieaugums - 13.jūlijā pasaulē nāca abu trešais dēliņš, portālam TVNET apstiprināja Kauperu ģimenes draugi. Dēliņam tika dots vārds Roberts Ārons.

Atgādināsim, ka Renārs Kaupers un stiliste Agnese Kaupere kopā ir jau 16 gadus un abi audzina piecpadsmit gadus vecos dvīņus Edgaru un Emīlu. Tāpat kā tētis, abi dēli aizrāvušies ar mūziku: viņi darbojas pašu izveidotajā grupā "Žirafes", kur Emīls spēlē bungas, bet Edgars – soloģitāru.

"Prāta Vētras" solists Renārs Kaupers un viņa kundze Agnese šovasar kļuva par trešā dēliņa - Roberta Ārona - vecākiem
"Prāta Vētras" solists Renārs Kaupers un viņa kundze Agnese šovasar kļuva par trešā dēliņa - Roberta Ārona - vecākiem Foto: LETA

Anna Rozīte kļūst par Emīlijas mammu

Šovasar par mammu kļuva raidījuma "Kinomānija" vadītāja Anna Rozīte - augusta sākumā pasaulē nāca Annas un viņas drauga, reklāmas speciālista Mārtiņa Kozlovska, pirmdzimtā, kam tika dots vārds Emīlija.

"Jau vairākus gadus lasu ezotērisko literatūru, līdz ar to tā der arī šim manas dzīves posmam. Iespējams, grāmatās, kuras esmu lasījusi iepriekš, tajos pašos tekstos, tagad ieraugu kaut ko jaunu – to, kas ir tieši attiecināms uz gaidību laiku.

Raidījuma "Kinomānija" vadītāja Anna Rozīte šovasar kļuva par meitiņas Emīlijas mammu
Raidījuma "Kinomānija" vadītāja Anna Rozīte šovasar kļuva par meitiņas Emīlijas mammu Foto: TV3 publicitātes foto

Ļoti maz gan lasu topošajām māmiņām atbilstošu literatūru. Ik pa brīdim pašķirstu kādu žurnālu, vai kaut ko izlasu internetā, tomēr pareti. Agrāk domāju, ka man būs kaudze ar atbilstošām grāmatām, mēģināšu tās lasīt, uzzināt daudz jauna un saprast. Tomēr tagad tas ir mazāk nekā man šķita. Kaut gan lasu labu ezotērisko literatūru, kas man laikam sniedz visu vajadzīgo informāciju, kas šobrīd ir nepieciešama!" kādu laiku pirms meitiņas nākšanas pasaulē atklāja Anna.

Jolantai Gulbei - meitiņa Jasmīna

27.jūnijā dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškevica un viņas laulātais draugs, džeza mūziķis un saksofonists Deniss Paškevics kļuvuši par vecākiem savas ģimenes jaunākajai atvasītei – meitiņai Jasmīnai Antuanetei. Jaunā māmiņa 3.jūlijā savā "Twitter" profilā par to informējusi arī savus sekotājus, rakstot: "Liela Dieva svētība ir atnākusi mūsu dzīvē! Esam laimīgi.

Dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškēvica ar Rīgas Sarkano kori
Dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškēvica ar Rīgas Sarkano kori Foto: TVNET

Atgādināsim, ka Gulbe un Paškevics savas attiecības oficiāli noformēja 2009.gada 9.maijā, un abiem mūziķiem šīs ir otrās laulības. Gulbei ir divi bērni – meita Luīze un dēls Sebastians – no desmit gadu laulības ar mūziķi Raimondu Macatu, bet Paškevica pirmā sieva - stiliste Ieva Paškevica - viņam dāvājusi meitas Emīliju un Esteri.

Karla Bruni un Nikolā Sarkozī
Karla Bruni un Nikolā Sarkozī Foto: Reuters/Scanpix

Karla Bruni

Meitenīte nāca pasaulē 20.oktobrī starp pulksten 19 un 19.30 (20 un 20.30 pēc Latvijas laika) Parīzes klīnikā "La Muette", un viņas vārds vēl nav zināms. Dzemdības notika bez sarežģījumiem.

Šis ir pirmais bērns, kas piedzimis Sarkozī un Karlai Bruni, kuri apprecējās 2008.gadā. 43 gadus vecajai Bruni-Sarkozī jau ir 10 gadus vecs dēls no iepriekšējām attiecībām, bet 56 gadus vecajam Sarkozī, kurš precējies trīs reizes, ir trīs dēli vecumā no 14 līdz 26 gadiem no iepriekšējām laulībām.

Torija Spelinga un Dīns Makdermots
Torija Spelinga un Dīns Makdermots Foto: Reuters/Scanpix

Torija Spelinga

Amerikāņu aktrises Torijas Spelingas un viņas vīra Dīna Makdermota ģimenē pirmdien (ziņa - 12.oktobrī) piedzimis trešais bērns, vēsta ārvalstu prese.

Pāris informēja savu fanus un draugus par ģimenes pieaugumu tviterī. "Mūsu ģimene ar prieku paziņo, ka 10.oktobrī plkst. 7.08 piedzimusi mūsu mazulīte Hetija Mārgareta Makdermota," otrdien rakstīja aktrise. Savā mājaslapā "ToriSpelling.com" viņa arī ievietojusi fotogrāfiju ar mazās meitenes pēdiņām.

Piedzimstot meitene svērusi 3,1 kilogramu un bijusi 50 centimetrus gara.

Spelingai un Makdermotam jau ir divi bērni - četrus gadus vecais dēls Laiems un trīs gadus vecā meita Stella. Makdermotam ir vēl viens dēls no iepriekšējās laulības.

Pāris arī paziņojis par saviem plāniem parādīt meitu viņu realitātes šova "Tori & Dean: Home Sweet Hollywood" sestās sezonas pirmizrādē 29.novembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu