Aizdedzam ceturto sveci Adventes vainagā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr / by - MaRy AnnE -

Šodien Adventes vainagā aizdedzam jau ceturto sveci, un tas nozīmē, ka jau pēc nedēļas klāt Ziemassvētki!

Mūsu vēlējums: lai šajā steidzīgajā laikā katrai no jums atliek brīdis mīlestībai un kāds brītiņš saviem vistuvākajiem cilvēkiem. Vienalga, vai cepot piparkūkas, apmeklējot kādu no daudzajiem pasākumiem, vai tāpat vien, pasēžot visiem kādu brīdi kopā.

Bet, ja vēlaties izbaudīt kaut ko tiešām jauku, piedāvājam apmeklēt vīru kora "Frachori" 25 gadu jubilejas koncertu "Gods Dievam augstībā!". Koncertā skanēs dažādu laikmetu garīgā mūzika: līdzās pareizticīgo un katoļu baznīcas mūzikai - arī fragmenti no opermūzikas ar reliģisku saturu un mūsdienīgākas kompozīcijas ar sitamo instrumentu līdzdalību. Šoreiz mazāk skanēs tradicionālās dziesmas, taču klausītājiem būs iespēja iepazīties ar dažādām garīguma izpausmēm un intonācijām: ne vien askētiskām un meditatīvām, bet arī ar skaudri dramatiskām un gavilējoši priecīgām.

Koncerta sākums 18.decembrī plkst.18 "Mazajā Ģildē". Ieeja - bez maksas.

Lai jums gaiša un priecīga Ceturtā Advente!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu