Digitālā pavārgrāmata (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sook Cut ir jauns Adama Brodovska izgudrojums - pavārgrāmata. Accenta dizaineri uzsver, ka šī ierīce būs neatsverams palīgs virtuvē. Ja gadās situācija, ka virtuvē ir dažādi produkti, bet nav ne mazākās nojausmas, kā tos sakombinēt, lai radītu gardu maltīti, tad Sook Cut ir domāts tieši jums.

Šim virtuves dēlītim ir mitruma sensori, svari un elektroniskā mēle, lai izvērtētu produktus, no kā vēlaties pagatavot maltīti. Tālāk tas informāciju nosūta uz Sook Cut atmiņu, un jums tiek sagatavota brīnišķīga recepte. Sook Cut ir pieskārienjutīgs displejs, kas uzrāda recepšu sarakstu, apkopo informāciju un veido sastāvdaļu datubāzi. Varat izvēlēties sastāvdaļas, lai saņemtu receptes un saglabātu tās ielādēšanai datorā. Kā jau digitālajam laikmetam piederas, arī šī ierīce ļauj ēdienu nofotografēt un attēlu kopā ar jauno recepti nosūtīt uz interneta mājas lapu, tādējādi nododot savu recepti citiem Sook Cut lietotājiem vērtēšanai.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu