Visu laiku seksīgākā sieviete - Dženifera Anistone!

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu kino un televīzijas aktrise Dženifera Enistone nokļuvusi vīriešu žurnāla "Men's Health" izveidotā visu laiku seksīgāko sieviešu topa virsotnē, apsteidzot pat tādus seksa simbolus kā Merilinu Monro, Bridžitu Bardo un Sofiju Lorēnu, vēsta žurnāls "People".

Topa otrajā vietā nonākusi sešdesmito un septiņdesmito gadu kinozvaigzne Rakela Velča, kas spēlēja galvenajā lomā 1966.gada filmā "One Million Years B.C." ("Miljons gadu pirms mūsu ēras"). Merilina Monro noslēdz trijnieku.

Topa divdesmitniekā iekļuvušas arī tādas izklaides industrijas iekārojamākās sievietes kā Madonna, Pamela Andersone un Megana Foksa.

Topa apakšā nonākušas tādas zvaigznes kā Mila Kunisa (96.vieta), seriāla "Mad Men" zvaigzne Kristīna Hendriksa (87.vieta), Greisa Kellija (86.vieta), pornozvaigzne Saša Greja (85.vieta) un Odrija Hepberna (82.vieta). Sofija Lorēna nokļuvusi topa 47.vietā, savukārt Bridžita Bardo - tikai 75.

Divdesmit visu laiku seksīgākās sievietes:

1. Dženifera Enistone;

2. Rakele Velča;

3. Merilina Monro;

4. Britnija Spīrsa;

5. Madonna;

6. Ursula Andresa;

7. Betija Peidža;

8. Pamela Andersone;

9. Džeina Fonda;

10. Andželina Džolja;

11. Šerona Stouna;

12. Skārleta Johansone;

13. Katrīna Denēva;

14. Megana Foksa;

15. Dženija Makartija;

16. Kristija Brinklija;

17. Anna Nikola Smita;

18. Šakira;

19. Hetera Loklīra;

20. Heidija Kluma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu