"Telšu pilsētiņas" videodienasgrāmata (49)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Internetā pieejama iepretim Ministru kabinetam uzslietās "telšu pilsētiņas" iemītnieku videodienasgrāmata, pastāstīja pilsētiņas iemītnieks Konstantīns.

Videodienasgrāmata atrodama interneta "www.youtube.com" vietnē, meklējot pēc atslēgvārdiem "telsukomuna".

Kā stāstīja Konstantīns, šo dienasgrāmatu kopš tās atvēršanas pirms vairākām dienām jau aplūkojuši vairāki simti interesentu.

Joprojām ir pieejama Ministru kabineta interneta mājaslapas sadaļā "Aktuāli" izveidotā speciālā apakšsadaļa, lai informētu sabiedrību par "telšu pilsētiņas" iemītnieku oficiālo saraksti ar valdību, kā arī lai nodotu atklātībai visas prasības, ko sarakstes formātā izteikuši šīs akcijas dalībnieki. Tajā publicētas visas no protestētājiem saņemtās un viņiem atbildētās vēstules, iepriekš informēja Ministru prezidenta Valda Dombrovska (JL) preses sekretāre Līga Krapāne.

Pašlaik pilsētiņā dzīvo pieci dalībnieki. Pa dienu viņi uzturas zaļajā nojumē, kur sildās pie ugunskura, tērzē ar cilvēkiem, kas ierodas pie viņiem.

Jau ziņots, ka "telšu pilsētiņas" iemītnieki tikuši pie zaļas, pārvietojamas nojumes. Vismaz četrus kvadrātmetrus lielā nojume ir uzstādīta vietā, kur protestētāji mēdz ieturēt maltītes, sasēduši ap metāla paliktnī sakurto ugunskuru. Nojumi akcijas dalībniekiem uzdāvinājis kāds iedzīvotājs, lai telšu pilsētiņas iemītnieki nemirktu lietū un slapjajā sniegā.

Komentāri (49)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu