Atrastas Latvijas labākās biroja administratores

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piekto gadu pēc kārtas norisinājās SIA Officeday rīkotais konkurss «Biroja labākā administratore». Šogad uzvaras laurus plūca Evija Tentere no uzņēmuma SIA Mini Office, par kuru ne tikai sabalsoja krietns skaits interneta balsotāju, bet kas arī savāca visvairāk punktus dažādos fināla pārbaudījumos.

Finālā tika četras pretendentes, kuras savāca vislielāko balsu skaitu. Evija Tentere no uzņēmuma Mini Office, Dita Sprukte no Rīgas Tehniskās universitātes, Zinta Jansone no Nordea Bank AB un Anda Rudzīte no loģistikas kompānijas KREISS. Finālistēm nācās sacensties vairākos uzdevumos, kuros vērtēja ne tikai praktiskās zināšanas, bet arī ķermeņa valodu, runu un spēju ātri risināt dažādas problēmsituācijas.

«Evija ļoti profesionāli pieiet saviem darba pienākumiem, gādā gan par klientu, gan par kolēģu labsajūtu. Evija ir atklāta, tieša un vienmēr ir gatava palīdzēt. Visi darba pasākumi vienmēr ir noorganizēti godam,» stāsta Evijas atbalstītāji un kolēģi no uzņēmuma Mini Office.

«Biroja administratora profesija ir ļoti būtiska jebkurā uzņēmumā – mazā, vidējā vai lielā. Tas ir cilvēks, kuram ir jāpārzina ne tikai uzņēmuma lietvedība, bet nereti jāprot uzvārīt garšīgu kafiju, jāgādā par uzkodām, jārīko dažādas darbinieku aptaujas un jānodarbojas ar virkni citu pienākumu,» stāsta konkursa rīkotāja un uzņēmuma Officeday mārketinga direktore Baltijas valstīs Ieva Ostrovska.

Starp atraktīvākajiem uzdevumiem bija sazināšanās ar klientu, kurš runāja pašizdomātā valodā; pārstāvētā uzņēmuma prezentācija, neizmantojot datoru; dokumentu ātrzīmogošana, kā arī argumentu duelis, kur katrai dalībniecei nācās aizstāvēt iepriekš sagatavotu argumentu.

Uz vietas Tallink Hotel Rīga bija iespēja apskatīt virkni atjautīgi veidotu priekšmetu, kas tapuši no visparastākajām kancelejas precēm. Piemēram, mobilā telefona statīvs no divām saspraudēm un kartona, kalendārs no līmlapiņām, piespraudes no klaviatūru taustiņiem, arbalets no zīmuļiem un gumijām, kā arī daudzas citas lietas.

No 63 pretendentēm līdz fināla pārbaudījumiem, kas norisinājās 10. maijā, tika četras, kuras savāca vislielāko interneta balsu skaitu. Konkursa žūrijā bija Santa Priede, Tallink Hotel Riga pārdošanas un mārketinga direktore, Jānis Maršāns, SIA Izdevniecība Dienas Bizness valdes loceklis, Ieva Ostrovska, SIA Officeday Latvia mārketinga direktore Baltijas valstīs, Māris Grigalis, radio Star FM dīdžejs, Elīna Sprudzāne, Latvijas labākā biroja administratore 2015, un Ieva Kalve, Dr.oec.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu