Nosaki savu «Platīna pele 2014» uzvarētāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aicinām piedalīties balsošanā, lai noteiktu sociālo tīklu lietotāju vērtējumā veiksmīgākos Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) balvas «Platīna pele 2014» laureātus. Portālā TVNET ikviens lasītājs var noskatīties finālistu video, iepazīties ar izstrādātajiem projektiem un nobalsot par, viņaprāt, veiksmīgāko nominantu, autorizējoties ar kādu no sociālo tīklu «pasēm».

«Platīna pele 2014» šogad tiks pasniegta četrās nominācijās: «Risinājumi pārvaldei», «Risinājumi biznesam», «Mobilās lietotnes» un «Labākais e-skolotājs». Visvairāk balsu saņēmušais finālists saņems skatītāju simpātijas titulu un balvu no portāla TVNET, LIKTA gadskārtējā konferencē 11. decembrī.

IKT balva «Platīna pele» šogad tiks pasniegta jau astoto gadu un tās mērķis ir apzināt un cildināt pēdējo gadu laikā Latvijā radītos labākos risinājumus pārvaldei un biznesam, kā arī izstrādātās mobilās lietotnes. Tāpat jau trešo gadu tiks sumināts arī uzvarētājs nominācijā «Labākais E-skolotājs».

Pagājušajā gadā nominācijā «E-biznesa risinājumi un inovācijas» uzvarēja Jelgavas pilsētas skolēnu un iedzīvotāju daudzfunkcionāla, personalizēta bezkontaktu karte (E-karte). Šī pakalpojuma sniedzējs ir SIA «Jelgavas autobusu parks», tā galvenais izstrādātājs ir AS «SEB banka». Nominācijā «E-pakalpojumi» triumfēja datu vizualizācijas programma «Infogr.am» un šī pakalpojuma sniedzējs un izstrādātājs ir SIA «Infogram». Savukārt balvas «Labākais E-skolotājs» saņēma Liepājas Raiņa 6.vidusskolas pedagogi Laura Katkeviča un Roberts Rožkalns.

*Atbilstoši TVNET redakcionālajai politikai, lai novērstu balsu automātisko ģenerēšanu, balsot iespējams, autorizējoties ar vienu no divām Latvijā populārāko sociālo tīklu - Draugiem.lv un/vai Facebook.com - «pasēm».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu