Piesakies novājēšanas procedūrām un iegūsti slavena dizainera kleitu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katru gadu pirms Ziemassvētku ballēm un Jaungada svinībām teju visi sieviešu žurnāli vēsta par to, kā zaudēt svaru nedēļas vai pat tikai dažu dienu laikā. Cik daudz šajās brīnumdiētās ir mītu un cik patiesības, trīs nedēļas ilgā akcijā centīsies pārbaudīt LNT raidījums '' Tautas balss''.

Akcijai vēl tikai līdz nedēļas beigām var pieteikties ikviena Latvijas iedzīvotāja, kura stingri nolēmusi vēl šogad līdz Ziemassvētkiem atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Veiksmīgākā eksperimenta dalībniece balvā saņems ekskluzīvu tērpu no modes veikala ''''Absinte'''' jaunākās kolekcijas – tā būs vakarkleita no Valentīno, D&G, Versace vai kāda cita pasaulē slavena un atzīta dizainera kolekcijas! Vilinoši, jūs teiksiet? Pat ļoti!

Eksperimenta dalībniecēm būs iespēja uz savas ādas trīs nedēļu garumā pārbaudīt, cik efektīvas ir dažādas novājēšanas metodes, vairāku veidu diētas, regulāras sporta nodarbības, kā arī skaistumkopšanas salonu piedāvātās iespējas – vakummasāžas, ietīšanas un citas metodes. Visas dalībnieces akcijas gaitā uzraudzīs speciālisti, bet tam, kādi ir sieviešu panākumi cīņā ar lieko svaru un kura no novājēšanas metodēm šķiet efektīvāka, televīzijas skatītāji katru vakaru 19.00 varēs sekot līdzi raidījumā ''''Tautas balss''''.

''''Es pati nekādas īpašas diētas neesmu mēģinājusi, taču piedomāju par to, ko un kad ēdu,'''' atzīst ''''Tautas balss'''' vadītāja Elīna Doļģe. ''''Balva ir ļoti vērtīga, taču šajā akcijā pat būtiskāk ir tas, kā sieviete jutīsies pēc trīs nedēļas ilgas sevis sakārtošanas, sava ķermeņa sakopšanas, kā viņa izskatīsies šajā brīnišķīgajā tērpā,'''' uzskata Elīna.

Jau pirms mēneša ''''Tautas balss'''' veica akciju, kuras mērķis bija pārliecināties, cik izturīgs ir latvietis. Rezultāti bija iespaidīgi – cīņā par plazmas televizoru iesaistījās ap 200 dalībnieku, bet izturīgākais – Dairis no Madonas rajona - pie televizora noturējās pat 58 stundas. Šoreiz akcijā var pieteikties tikai dāmas. Akcijas noslēgumu varēs vērot 28.decembrī LNT tiešraidē, lai pieteiktos, raksti: kleita@lnt.lv.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu