Priekuļos atver minibanku (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Priekuļos atklāja Latvijas Krājbankas minibanku. Tas priekuliešiem ir svarīgs notikums, jo līdz šim bankomāta Priekuļos nebija.

Priekuļu pagasta padomes priekšsēdētāja Māra Juzupa vērtē minibankas atvēršanu par ļoti svarīgu un nozīmīgu: "Pagasta iedzīvotāji to gaidījuši jau sen. Līdz šim tuvākais bankomāts bija Cēsīs pie veikala "Solo", bet daudzi priekulieši algu saņem bankas kontā." M. Juzupa uzskata, ka iespēja naudu izņemt bankomātā svarīga arī skolēniem un tehnikumiešiem.

Priekuļu pašvaldība jau sen centusies panākt, lai pagastā varētu saņemt bankas pakalpojumus. Uzrunātas vairākas finanšu iestādes, atsaucība saņemta no Krājbankas.

A/s "Latvijas Krājbanka" sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Ozolniece uzsver: "Minibankā pieejams gan bankas automāts skaidras naudas izņemšanai, gan online bankas terminālis, kur klients var iegūt jaunāko informāciju par bankas sniegtajiem pakalpojumiem un produktiem un kur var veikt visas online bankas darbības.

Darba laikā minibankā strādās arī klientu apkalpošanas menedžeris, kas var veikt jebkādas operācijas - sākot no valūtas maiņas līdz pat depozīta noformēšanai un juridisko personu apkalpošanai.

Priekuļos ir pietiekami daudz iedzīvotāju, kas pieprasa bankas pakalpojumus un mūsdienīgus risinājumus, šī bija lieliska vieta, kur uzstādīt minibanku. Ceram, tā kļūs par vietējiem iedzīvotājiem ļoti noderīgu un draudzīgu iestādi."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu