Vairāk ziņu par Seat Exeo (12)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gandrīz divas nedēļas pēc pirmizrādes Parīzes auto šovā Seat izplatījis materiālu ar dažiem jaunumiem, kas attiecas uz vidējās klases modeli Exeo.

Kā ziņots iepriekš, Exeo ir spāņu auto būves kompānijas vidējās klases modelis, kura pamatā ir iepriekšējās paaudzes Audi A4 tehnoloģiskā platforma. Tā kā gan Audi, gan Seat ietilpst Volkswagen koncernā, tad šāda agregātu swaparama nav pārsteigums.

Principā jauns nekas nav pateikts un arī ar cenām spāņi vēl nav līdz galam tikuši skaidrībā, toties atklāj, ka auto ir domāts cilvēkiem, kam ir būtiski sastapt vienā mašīnā pārdomātu stilu, kvalitāti un teicamu cenas un patiesās vērtības attiecību.

4,6 metrus garajam auto paredzēta virkne tehnoloģisko modes lietu, kas autobraukšanu padara komfortablāku, proti, Exeo būs iespējams aprīkot ar iPod, MP3, USB pieslēgvietām, jaunākās paaudzes navigācijas un izklaides sistēmām, kā arī Saules bateriju paneļiem uz jumta, lai maksimāli ekonomiskā veidā darbinātu salona ventilācijas sistēmu.

Seat Exeo pārdošanā nonāks 2009.gada pavasarī un sākotnēji būs pieejams ar trim dažādiem benzīna dzinējiem, kas attīsta 102 līdz 200 zirgspēkus, kā arī trim dīzeļiem, kuru jauda ir no 120 līdz 170 ZS. Visi motori jau tagad atbilst Euro5 izplūdes gāzu toksiskuma normām.

Kā jau minēts iepriekš, konkrētas modeļa cenas nav zināmas. Seat norāda vienīgi to, ka Exeo paredzētas trīs dažādās aprīkojuma versijas - Reference, Stylance un Sport -, un tas maksās apmēram 22 000 eiro.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu