Žurnāls "Elle" godina Holivudas sievietes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Losandželosā pirmdien norisinājās 15.gadskārtējais žurnāla "Elle" Holivudas sievietēm veltītais pasākums "Women in Hollywood Tribute", kur par sasniegumiem kino industrijā šogad tika godinātas tādas zvaigznes kā Nikola Kidmena, Halija Berija, Sigurnija Vīvere, Selma Hajeka un Džeina Fonda.

Tomēr ierasto saviesīgo sarunu vietā šogad uz sarkanā paklāja zvaigznes runāja par ekonomiku un politiku.

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa, kas pazīstama arī kā uzņēmēja un vairāku dārgu apģērba un smaržu veikalu ķēdes īpašniece, izteicās, ka šobrīd viņu visvairāk uztrauc ekonomikas atveseļošana, tomēr viņa ir pārliecināta, ka Holivudai finanšu krīze nekaitēs, jo grūtos brīžos cilvēki vienmēr alkst izklaides.

Savukārt Halijas Berijas prātu nodarbināja politika, un viņa aicināja visus ASV pilsoņus novembrī piedalīties prezidenta vēlēšanās.

"Man vienalga, par kuru (no kandidātiem) jūs balsosiet, taču uz vēlēšanām jāiet visiem - gan jauniem, gan veciem. Es domāju, ka šīs būs vēsturiskas vēlēšanas," sacīja Berija.

"Oskara" laureāte Nikola Kidmena, izdzirdot jautājumu, ko viņa domā par viceprezidenta amata kandidāti Sāru Peilinu, izvēlējās nejaukties politikā, aizbildinoties ar to, ka viņa ir austrāliete.

Aktrise Sigurnija Vīvere savukārt neslēpa savu viedokli par Peilinu.

"Nedomāju, ka viņa mani kaut kā pārstāvētu. Viņa valkā svārkus, un tas arī ir viss. Es uzskatu, ka viņa pārstāv (ASV prezidenta Džordža) Buša politiku. (Republikāņu partijas kandidāts uz ASV prezidenta amatu Džons) Makeins ir cilvēks, kurš uzskata, ka pamest Vjetnamu bija kļūda. Es noteikti negribu, ka šajā jaunajā 21.gadsimtā viņš vadītu mūsu valsti," paziņoja Vīvere.

Viņai piekrita arī aktrise Ena Hetaveja, kura tikko bija piedalījusies raidījumā "Saturday Night Live", kur izsmēja nesen notikušās viceprezidenta amata kandidātu debates.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu