Mini krosovers ar trim durvīm (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē MINI atklājis jaunu konceptauto, ko pēc būtības var uzskatīt par Countryman trīs durvju versiju, tikai ar krietni sportiskākām virsbūves proporcijām.

Mini informācija liecina, ka trīs durvju Paceman pirmo reizi plašākai publikai tiks parādīts Detroitas auto šovā janvāra sākumā. Auto ir konstruēts uz Countryman tehnoloģiskās platformas, taču konceptauto sanācis par 13 milimetriem garāks (4110 mm) un par 20 mm zemāks (1541 mm), bet platuma ziņā Paceman palicis tāds pats - 1789 milimetri.

Konceptmašīnas ārējais dizains ir ļoti tuvs pārējiem markas automobiļiem, taču, kā teikts Mini preses materiālos, pirmais mazās klases premium segmenta SAV (arī BMW savus apvidniekus dēvē par SAV jeb sports activity vehicle), ir krietni vien vīrišķīgāks. Šim apgalvojumam var piekristi un var arī nepiekrist, tomēr nevar noliegt, ka kāpjošā viduslīnija kombinācijā ar lejup slīdošo jumta līniju un 19 collu riteņiem mazajam auto liek izskatīties visai dinamiski.

Dinamisks šis auto varētu būt arī ne tikai izskata ziņā, bet arī uz ceļa, jo tam uzstādīts 1,6 litru turbo motors ar 211 zirgspēkiem un 260 Nm (overboost režīmā - 280 Nm), ko tāpat kā Countryman novada ALL4 pilnpiedziņas sistēmai.

Nobeigumā var atzīmēt, ka Paceman nav vienīgais jaunums - jau tuvākajā laikā Mini plāno sērijveida ražošanā laist vēl divus jaunus modeļus - kupeju un rodsteru.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu