Paziņos spriedumu lietā par sodu Pēterim Jaundžeikaram (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Administratīvā apgabaltiesa šodien paredzējusi paziņot spriedumu administratīvajā lietā, kurā par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu ietekmē tiek lūgts sodīt deputāta Dzintara Jaundžeikara (LPP/LC) dēlu Pēteri, uzzinājām tiesā.

Jaundžeikars iesniedza apelācijas sūdzību par Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas spriedumu, ar kuru viņš atzīts par vainīgu automašīnas vadīšanā narkotisko vielu ietekmē un viņam noteikts administratīvais arests uz 11 diennaktīm, 500 latu naudas sods un uz diviem gadiem atņemta autovadītāja apliecība.

Jaundžeikars notiesājošo spriedumu pārsūdzēja un lūdz apturēt sprieduma izpildi, taču tiesa 20.aprīlī noraidīja viņa lūgumu. Līdz ar to Jaundžeikars izcieta viņam piespriesto 11 diennakšu administratīvo arestu.

Jaundžeikara vadīto automašīnu 3.februāra rītā apturēja Ceļu policija. Vadītāju aizdomās par atrašanos narkotisko vielu reibumā policija nogādāja Narkoloģijas valsts aģentūrā.

Jaundžeikars toreiz stingri uzstāja, ka nelegālās vielas nav lietojis, tomēr laboratorijas analīzes viņa organismā atklāja sintētiskās narkotikas "ecstasy" pēdas.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu