Likvidēs divus no trim sekretariātiem (73)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valdības koalīcijas partiju politiķi šodien vienojušies likvidēt divus no trim īpašu uzdevumu ministru sekretariātiem, žurnālistus informēja Zaļo un zemnieku (ZZS) frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Tiks likvidēti īpašu uzdevumu ministra Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās un īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās amati, līdz ar to arī viņu sekretariāti, bet saglabās īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās posteni.

Īpašu uzdevumu ministra amatu ES naudas lietās patlaban ieņem "tēvzemietis" Normunds Broks, bet par integrāciju atbild premjera pārstāvētās LPP/LC biedrs Oskars Kastēns, savukārt e-lietas kūrē ZZS virzītā Signe Bāliņa, kura ir bezpartejiska.

Jau ziņots, ka ar ierosinājumu likvidēt sekretariātus pagājušajā nedēļā atkārtoti nāca klajā premjers Ivars Godmanis (LPP/LC), bet pirms tam šo ideju vairākkārt izteica tautas partijas (TP) politiķi. TP ir vienīgā koalīcijas partija, kurai nav īpašu uzdevumu ministra amata.

Kā ziņos, līdz šim iebildumus par sekretariātu likvidēšanu pauda apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) un ZZS.

Komentāri (73)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu