"Suzuki Splash" (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parīzes auto izstādē "Suzuki" prezentējis konceptautomobili "Splash".

Saskaņā ar japāņu kompānijas izplatīto informāciju, konecptauto "Splash" tapis tikai ar vienu mērķi - noskaidrot, kāda būs autobraucēju reakcija, ieraugot "Suzuki" markas minivenu, kas konstruēts uz tās pašas platformas, kura tiek izmantota modeļu "Swift" un "SX4" ražošanā.

Auto konstruēts, ņemot vērā atšķirīgās autobraucēju vajadzības dažādās valstīs - tas esot domāts dažāda vecuma cilvēkiem, neatkarīgi no dzimuma un dzīves stila, mazām un lielām ģimenēm un piemērots gan braucienam uz lielveikalu, gan tālam ceļojumam. Kaut arī auto ir tik universāls un praktisks, tas izceļas ar mūsdienīgu, sportisku izskatu, tiesa, dizaina autori, šķiet, pārāk ietekmējušies no eiropiešu izstrādājumiem - radiatora režģis ļoti atgādina "Audi" jaunāko modeļu single frame resti, bet, spriežot pēc virsbūves silueta, "Splash" tikpat labi varētu būt tapis "Citroen" studijās.

Lai kāds arī būtu "Suzuki Splash" dizains, tehnoloģiski auto ir gājis līdzi laikam. Priekšējos un aizmugurējos lukturos izmantotas gaismas diodes, atpakaļskata spoguļos iemontētas kameras un aprīkojumā iekļauta liela daļa jaunāko drošības sistēmu.

"Suzuki Splash" jaudas agregāts ir ekonomisks 1,2 litru četru cilindru benzīna dzinējs ar aptuveni 70 zirgspēku jaudu. Savukārt, kad un vai vispār auto nonāks sērijveida ražošanā, nav zināms.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu