Trešdien: Vai klubu apmeklētāji ir tukši? (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dīdžejs Eduards Švāns atklāj, ka vidējais klubu apmeklētājs tomēr ir degradējies elements. Reperis Aleksejs stāsta, ka tusēšana nav lēts prieks, tāpēc viņš latus skaita cītīgi. Metālists Andris uzskata, ka ar tipiskajām klubu „cacām” nav pat par ko parunāt!

21 gadu vecais Didzis kratīšanos bum-bum mūzikas ritmā tumšā naktsklubā uzskata par tādu pašu atpūtas veidu kā, piemēram, došanos pie dabas krūts un gulēšanu teltīs! Viņa pirmās disenes tika aizvadītas vecāku uzraudzībā, savukārt tagad puisim ieeja vairākos naktslokālos ir liegta – par sliktu uzvedību reibuma stāvoklī (viņš arīdzan fantazē, ka Dāvidu jau nu gan neizmestu; diemžēl Didzis nav Dāvids).

Eduards Švāns Dāvida bēniņos ieradās kopā ar savu uzticamo draugu – DJ AG. Mākslinieki erudīti skaidro Dāvidam, ka Latvijā publika jauc jēdzienus „popkultūra” un „klubu kultūra”, kas galu beigās sadusmo Dāvidu, un sākas asa vārdu apmaiņa... Puiši arīdzan stāsta, ka katrai precei ir savs pircējs, proti, ja kāds grib atrauties pa muti, viņš kaut neapzināti aizies tieši uz to vietu, kur tas tiks sniegts; ja kāds vēlas baudīt dīdžeja miksēšanas mākslu – arī to viņš gūs. Eduards uzskata, ka klubi ir sabiedrības spogulis, un pēdējā laikā arvien biežāk par kluberiem varot dēvēt arī padzīvojušus kundziņus ar plikiem pauriem un modrā garā!

Mākslinieki Dāvidam atklāj teoriju par Latvijas kluberiem: ļautiņi vismaz reizi mēnesī sevi satjūnē tā, kā redzams iekš MTV, un, esot klubā, viņiem šķiet, ka viņi arī dzīvo tā, kā dzīvo MTV klipu varoņi!

22 gadus vecais alternatīvā stila pārstāvis Andris savukārt kādā no Rīgas klubiem iemaldās labi ja reizi gadā! Viņš daudz strādā, nogurums liek sevi manīt, tāpēc skaļu kalbasku vietā Andris izvēlas kopā ar pāris draugiem uzpīpēt zālīti, pazvilnēt, pafilozofēt...

Trīsdesmitgadīgais reperis Aleksejs atklāj, ka nemitīgi dzīvojas pa klubiem – viņam acīmredzot piemīt īpašs fetišs gūt kaifu no murcīšanās starp pārējiem! Viņš uzskata, ka klubs La Rocca esot „pa kaifu!!!”

Aleksejs Dāvidu un viņa viesus šokēja ar paša dziedātu gangsterrepu, iepinot arī klubu dzīves elementus un problēmas (kaut kas tāds vēl nebija dzirdēts! Klausieties šovakar TV5)!

Puisim vārdā Oskars jau sen nostabilizējies viedoklis par tā dēvētajām klubu cacām un stilīgajiem puikiņiem, proti, tie visi ir ne pārāk gudri cilvēki, kuri dzīves vērtību skata caur zīmolu prizmu. Viņš novērojis: jo lielāks D&G uzšūts uz skuķa mazā dupša, jo krutāka klubere viņa ir! Meičas ar lētiem zīmolu viltojumiem saplūst kopā ar tām, kas valkā oriģinālus, bet klubu tumšajos kaktos jau neko neatšķirt...

Tiekamies Dāvida bēniņos pl. 22.00 TV5!

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu