Parīzē debitēs karstā "Ibiza" (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parīzes auto šovā oktobra sākumā "Seat" plāno prezentēt mazās klases modeļa "Ibiza" karstāko versiju.

Pagaidām "Seat" neatklāj visus "Ibiza Cupra" tehniskos datus, taču šis tas līdz ar pirmajiem fotoattēliem ir pateikts arī par auto veiktspēju.

Proti, tā kā "Seat" ir cieši saistīts ar Eiropas lielāko auto būves uzņēmumu ("Volkswagen" tagad ir arī trešais lielākais pasaulē), spāņi izmantos VW izstrādāto 1,4 litru TSI dzinēju, kurš ar mehāniskā kompresora un turbīnas palīdzību attīsta 178 zirgspēkus, bet tai pašā laikā kombinētajā ciklā vidēji patērē ap sešiem litriem degvielas. Motors tiks komplektēts ar VW koncerna septiņu pakāpju DSG transmisiju, caur kuru vilkme tiks novadīta priekšējiem riteņiem.

Jaudas rādītājs gan ir mazāks nekā vienam no konkurentiem - "Opel Corsa OPC" (192 ZS) -, tomēr pieredze rāda, ka automobilim, kurš ir apmēram četrus metrus garš un ietilpst mazajā klasē, 180 zirgspēki ir vairāk nekā pietiekami.

"Seat Ibiza Cupra" jau standartā tiks aprīkota ar vilkmes kontroli, sporta piekari, 17 collu riteņu diskiem un kausveida sēdekļiem salonā. Kopumā ņemot, ārējais dizains ir tikai mazliet sportiskāks nekā standarta ibizai.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu