Sprādzienā autobusā Armēnijas galvaspilsētā gājuši bojā divi pasažieri

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS

Armēnijas galvaspilsētā Erevānā pirmdienas vakarā notika sprādziens pasažieru autobusā, nogalinot divus pasažierus un ievainojot vēl septiņus, otrdien paziņoja Armēnijas Izmeklēšanas komiteja.

Sprādziena brīdī autobusā atradās tā vadītājs un deviņi pasažieri. Divi pasažieri gāja bojā notikuma vietā. Seši pasažieri tika hospitalizēti, un vēl vienam tika sniegta medicīniskā palīdzība bez hospitalizācijas.

Viens bojāgājušais bija Armēnijas pilsonis, bet otra bojāgājušā personība vēl tiek noskaidrota.

Sprādziena cēlonis vēl nav droši zināms, un ir noteiktas vairākas ekspertīzes tā noskaidrošanai, paziņoja Izmeklēšanas komitejas priekšsēdētāja padomniece Sona Truzjana.

«Ir noteikta tiesu sprādzientehniskā ekspertīze, bioloģiskā, ķīmiskā un medicīniskā ekspertīze. Ir izstrādātas darba versijas, kuru pārbaudei tiek īstenoti nepieciešamie izmeklēšanas pasākumi,» informēja Truzjana savā «Facebook» lapā.

Sprādziens notika, kad autobuss brauca pa Alabjana ielu sešu kilometru attālumā no pilsētas centra, paziņoja Armēnijas policijas priekšnieka padomnieks Nareks Maljans.

Policija provizoriski paziņoja, ka autobusā eksplodējis fugasa spridzeklis, kas var būt bijis palikts zem kāda sēdekļa vai atradies pie kāda pasažiera.

Sprādziens notika dienu pēc tam, kad Armēnijā notika piemiņas pasākumi saistībā ar armēņu genocīda 101.gadskārtu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu