Dejotājs Valdis Škutāns pārstāvēs Krieviju (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sporta deju dejotājs Valdis Škutāns, nu jau arī Latvijas princis, vienmēr ir pratis piesaistīt meiteņu uzmanību ar savu nepārprotamo šarmu un eleganci, taču to, ka viņā būs ieskatījusies meitene no Maskavas, negaidīja neviens.

Olga Bļinova: "Valdi es atradu internetā. Es ieraudzīju paziņojumu, ka Valdis ar Lauru vairs nedejo kopā. Padomāju – labs variants! Vajag paprovēt! Lūk, tā mēs arī satikāmies. Piezvanīju, paprovējām, iepatikās un kļuvām par pāri."

Izrādās - Olga tādā veidā izvēlējusies savu jauno deju partneri, un nu jau abi slīgst aktīvos deju treniņos pat pa puspasauli. Maršruts Rīga-Maskava-Rīga nu jau ir ierasta ikdienas ceļazīme.

Valdis Škutāns, dejotājs: "Vispār fakts, ka es dejoju pārī ar Olgu, man dzīvē ir ļoti īpašs, jo visumā esmu ļoti latvisks, latviski noskaņots, domājošs un, ja ir jāsaka atklāti, vēl pirms kāda laika Krievija varētu būt pēdējā valsts, ko es dzīvē vispār varētu pārstāvēt."

Un tomēr tā nu ir sanācis, ka šoreiz tik ierastās Latvijas karoga krāsas tiks nomainītas pret sarkanzilbaltiem toņiem un jau drīzumā Valdis pārstāvēs partneres mājvalsti.

Valdis Škutāns: "Es gribu pateikt visai Latvijas sabiedrībai, ka "money talks" – ir tāds labs teiciens: tur, kur ir sponsors, tur ir arī bizness!"

Dejās valsts pārstāvniecībai ir sekundāra loma, jo pirmais tomēr ir pāris, tie ir divi cilvēki, kas dejo kopā.

Kad Valdis vēl dejoja kopā ar Lauru Kosīti, tieši Olga un viņas partneris mina abiem uz papēžiem, bieži apsteidzot pat par medaļas tiesu.

Valdis Škutāns: "Olga pilnīgs pretstats Laurai Kosītei. Olga ir ļoti asa brīžiem, ļoti tieša, nerunā aplinkus, viņa ir ļoti pārliecināta par sevi. Viņa zina, kā sasniegt rezultātu."

Olga Bļinova: "Patiesībā pēc savas mērķtiecības un saviem principiem, es domāju, mēs esam līdzīgi. Tādas īpašības, kas ir Valdim, es domāju – mērķtiecība, stingrs raksturs, stabilitāte, tieši tas līdz šim man ir pietrūcis iepriekšējā partnerī. Esmu priecīga, ka tagad to esmu atradusi Valdī."

Valdis Škutāns: "Dejot ar viņu kopā sākumā ir ļoti savādi. No viņas ir enerģijas pārpilnība. Viņa ļoti aktīvi dejo, viņa uztur pāri, viņa ir, es pat teiktu, tas kurbulis vietām pārī. Šīs emocijas man ir pilnīgi jaunas, tāpēc uz šobrīd esmu spiests pārslēgt savu domāšanu, es pat teiktu - arī dejas stilu.

Tas, ka deja ir īpaša valoda, kur vārdi nudien ir lieki, ikvienam ir skaidrs, taču kādā valodā abi runā, kad valsis jau izdejots?

Olga Bļinova: "Krieviski, reizēm angliski, ja nesaprotam kādus vārdus. Viņš, piemēram, nesaprot, ko es saku, un es nesaprotu, ko viņš saka. Bet vispār – krieviski."

Valdis Škutāns: "Es domāju, tas ir laika jautājums, kad viņa sāks runāt mūsu valodā."

Mācīsies latviešu valodu?

Olga Bļinova: "Acīmredzot jā!"

Cerams, ka mērķi nudien attaisno līdzekļus un jau oktobra beigās mums būs jauni čempioni! Kā Krievijai, tā arī Latvijai! Turam īkšķus!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu