Sāk skatīt digitālās televīzijas lietu (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas apgabaltiesā jaunais tiesas sastāvs šodien sāka skatīt tā dēvēto digitālās televīzijas pamata krimināllietu. Iepriekšējā tiesa nenotika, jo advokāti tiesnesei bija pieteikuši noraidījumu, kura to arī pieņēma.

Arī šīs dienas tiesas sēdē šoreiz jau Ģenerālprokuratūras pārstāvis pieteica noraidījumu jaunajam šīs lietas tiesnesim Jurim Stukānam. Prokurors Piliksers uzskatīja, ka šis tiesnesis nedrīkst skatīt digitālās televīzijas lietu, jo iepriekš saistībā ar iztiesājamo lietu Stukāns esot nelabvēlīgi izteicies par prokuroru rīcību.

Taču tiesa pēc vairāk nekā stundu garas apspriedes šo tiesnesim pieteikto noraidījumu nepieņēma. Līdz ar to lietas izskatīšana beidzot varēs sākties.

Tā dēvētajā digitālās televīzijas ieviešanas lietā prokuratūra lietas materiālus ir apkopojusi 59 sējumos un apsūdzības uzrādītas 20 personām.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu