Gvenai Stefani piedzimst otrais dēls (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Gvena Stefani ceturtdien Losandželosā laidusi pasaulē savu otro dēlu, kuram devusi vārdu Zuma, paziņoja viņas pārstāvis.

Pēc dzemdībām, kas notika Losandželosas slimnīcā "Cedars-Sinai Medical Center", Stefani un jaundzimušais esot "laimīgi un veseli", teikts zvaigznes pārstāvja Deiva Tombērlina paziņojumā.

Dziedātājas un britu mūziķa Gevina Rosdeila otrais dēls ar slavenībām obligāto dīvaino bērna vārdu Zuma Nesta Roks Rosdeils sver gandrīz 3,9 kilogramus, piebilda Tombērlins.

Trīsdesmit astoņus gadus vecās Stefani un 40 gadus vecā Rosdeila ģimenē jau aug viens dēls - divus gadus vecais Kingstons, kurš piedzima 2006.gada maijā.

Kalifornijā dzimusī Stefani popularitāti ieguva pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados ar grupu "No Doubt", kuras dziesmas "Just a Girl" un "Don''t Speak" kļuva par hitiem visā pasaulē. Ar 2004.gada albumu "Love. Angel. Music. Baby." dziedātāja ieguva slavu kā solo māksliniece.

Stefani un Rosdeils, kurš kā mūziķis slavu ieguva, spēlēdams grupā "Bush", apprecējās 2002.gadā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu